STYLE

Βρες το τέλειο φόρεμα ανάλογα με το στιλ σου

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ και ο καιρός το φωνάζει. Η διάθεση έχει αλλάξει, οι παραλίες είναι πρώτη επιλογή για τη βόλτα του Σαββατοκύριακου και εσύ έχεις ήδη μπει για τα καλά στο summer mood. Φυσικά μέσα σε όλη αυτή την αλλαγή του καιρού, επηρεάζεται και το στιλ σου. Γίνεται πιο ανάλαφρο, γεμίζει με prints και λάμπει με έντονα χρώματα. Αέρινα φορέματα, μακριά ή κοντά, με prints ή μονόχρωμα, είναι τα highlights της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και εσύ απλά πρέπει να βρεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο, αυτό που θα αναδείξει την προσωπικότητα και το στιλ σου και θα τονίσει τα δυνατά σου σημεία.

Όποιο κι αν είναι το στιλ σου, λοιπόν, στόχος είναι να βρεις το φόρεμα που θα σου ταιριάξει και δεν εννοώ μόνο στο σωματότυπο, αλλά και στο ύφος. Αν ρίξεις μία ματιά στην Attrattivo θα καταλάβεις ότι αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο, καθώς έχει μία τεράστια συλλογή από φορέματα που καλύπτουν τις απαιτήσεις σου. Ρομαντική ή rock, girly ή classy, boho ή chic, όποια κι αν είναι η στιλιστική σου διάθεση γι’ αυτό το καλοκαίρι, υπάρχει το κατάλληλο φόρεμα για να την ικανοποιήσει.

Η απόδειξη είμαστε εμείς, τα κορίτσια του Ladylike, που βρήκαμε τα ιδανικά καλοκαιρινά φορέματα για όλες τις περιστάσεις στην Attrattivo. Και οι 3 είμαστε διαφορετικές σε χαρακτήρα αλλά και στιλ, αλλά για όλες υπάρχουν τόσο κοντά όσο και μακριά φορέματα που αναδεικνύουν την προσωπικότητα και τονίζουν τη θηλυκότητά μας, πάντα με τον τρόπο που αισθάνεται όμορφα η καθεμία.

Δήμητρα

Είναι παθιασμένη με το καλοκαίρι και μέσα από ένα φόρεμα μπορεί να νιώσει τόσο sexy, όσο και girly. Η Δήμητρα λατρεύει τα ρούχα που μπορεί να φοράει όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Δεν λέει όχι και στο χρώμα , όπως σε αυτό το έντονο πορτοκαλί φόρεμα από κιπούρ δαντέλα που αναδεικνύει τη ζωηρή πλευρά του εαυτού της. Με αυτό μπορεί να πάει στο γραφείο αλλά και να συνεχίσει για ένα χαλαρό ποτό. Φυσικά, με τα κατάλληλα αξεσουάρ, αυτό το φόρεμα θα τη συνοδεύσει και σε ένα πρωινό ή απογευματινό πιο επίσημο κάλεσμα.

Μη διστάσεις να βάλεις χρώμα αυτό το καλοκαίρι. Διάλεξε το έντονο πορτοκαλί σε ρομαντική κιπούρ δαντέλα για να μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς και να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ. Plus: Αυτό το χρώμα συνδυάζεται άψογα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

 

Για το Σαββατοκύριακο και την ξεγνοιασιά του, η Δήμητρα επιλέγει ένα αγαπημένο street trend, συνδυάζοντας το floral slip dress από την Attrattivo με ένα λευκό t-shirt από μέσα, το οποίο μπορεί κάλλιστα να φορέσει στις διακοπές της στο νησί.

Αυτό το slip dress με τα tiny florals θα σου φανεί πολύ χρήσιμο όλο το καλοκαίρι. Είτε είσαι πιο retro, είτε rock ή αν το στιλ σου είναι sportive, αυτό το φόρεμα θα σου ταιριάξει, αν το συνδυάσεις σωστά.

Μάριον

 

Έχει έντονη προσωπικότητα και κάθε φορά που επιλέγει να φορέσει ένα φόρεμα, το κάνει δικό της με έναν μοναδικό τρόπο. Το μίνι φόρεμα με τις ασπρόμαυρες ρίγες μπορεί να το φορέσει με τα sneakers της και να πάει στο γραφείο, αλλά μαζί της θα έχει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα για τη βραδινή της έξοδο.

Στο φόρεμα οι κάθετες ρίγες είναι πιο σοφή επιλογή, αφού αναδεικνύουν καλύτερα τις καμπύλες σε σχέση με τις οριζόντιες. Το συγκεκριμένο από τη συλλογή της Attrattivo, είναι ιδανικό, όχι μόνο για τα διακριτικά ριγέ prints αλλά και για το λεπτό ζωνάκι που δένει ψηλά στη μέση, αφού δίνει extra πόντους στο στιλ και κολακεύει τη σιλουέτα, δείχνοντας το κορμί πιο ψηλό και αδύνατο.

 

Φυσικά, ως πολύπλευρη προσωπικότητα χρειάζεται κι ένα φόρεμα στη συλλογή της που να είναι θηλυκό αλλά και με ethnic στοιχεία, όπως αυτό το off-shoulder maxi φόρεμα με prints της Attrattivo.

Off-shoulder, μακρύ φόρεμα με ruffles για ένα καλοκαιρινό στιλ με έντονο ταμπεραμέντο. Αν θες να εντυπωσιάσεις αλλά και να είσαι updated όσον αφορά στα trends, διάλεξε αυτό από την συλλογή της Attrattivo με prints σε υπέροχες αποχρώσεις.

Χριστίνα

Αυτή είμαι εγώ και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα, ότι η Attrattivo έχει ό,τι χρειάζεσαι για να καλύψεις ή να συμπληρώσεις τα κενά που έχει η γκαρνταρόμπα σου σε φορέματα. Τουλάχιστον εγώ που προσπαθώ να ισορροπήσω ανάμεσα στον κλασσικό, ρομαντικό εαυτό μου και στην bohemian τάση που με παρασύρει όλο και περισσότερο, βρήκα στην Attrattivo τα κατάλληλα φορέματα.

 

Τελευταία έχω εμμονή με τα μακριά φορέματα και κυρίως αυτά που είναι πιο στενά στη μέση και κολακεύουν τη σιλουέτα, τη δική μου αλλά και τις περισσότερες. Φέτος, η Attrattivo έχει για μένα πολλές επιλογές με έντονα prints που δεν μπορώ να τους αντισταθώ.

Το μακρύ printed φόρεμα με κουμπιά σε μπλε αποχρώσεις μπορείς να το φορέσεις το πρωί στο γραφείο, αλλά και να το πάρεις μαζί σου στο νησί.

Βρες τον πιο ανάλαφρο κι αέρινο εαυτό σου μέσα από την πλήρη συλλογή της Attrattivo. Εξάλλου, μην ξεχνάς ότι το φόρεμα είναι το πιο γυναικείο fashion item και οφείλει να υπάρχει στην ντουλάπα σου. Μπες στο www.attrattivo.gr και ανακάλυψε τις συλλογές από τα πιο stylish, κλασσικά και trendy φορέματα που θα απογειώσουν το καλοκαιρινό σου στιλ.

 

Φωτογραφίες: Παντελής Ζερβός