STYLE

Βρες το ιδανικό για κάθε σου εαυτό με τη νέα συλλογή της Triumph

Είσαι μοναδική κι αυτό πρέπει να το διαφυλάξεις με κάθε τρόπο. Μείνει έτσι όπως είσαι και βρες το ιδανικό για κάθε σου εαυτό, για κάθε του έκφανση. Η νέα συλλογή της Triumph, εμπνευσμένη από το Art Nouveau, θα σε παρασύρει σε ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης. Σαγηνευτικά εσώρουχα, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε γυναίκα και κάθε περίσταση.

 

Η επιμονή στην λεπτομέρεια είναι αυτό που κάνει την Triumph να ξεχωρίζει. Δεν είναι τυχαίο ότι οι σειρές της Triumph, όπως η Amourette, στηρίζονται και αγαπιούνται από όλες εμάς εδώ και δεκαετίες. Διαχρονικότητα, κομψότητα, ποιότητα, απαράμιλλη άνεση και εφαρμογή, είναι κάποιες από τις έννοιες στις οποίες μένει πιστή. Κάθε σεζόν ανανεώνει τα χρώματα, τα κοψίματα και τα σχέδια. Αυτή τη σεζόν επιφυλάσσει τη νέα εκδοχή Amourette Charm, που θα μπει στη λίστα με τις αγαπημένες μας.

Μία πρώτη Amourette Charm ματιά

 

 

Με γνώμονα την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης η Triumph σχεδιάζει σειρές που αποτελούν καινοτόμες αλλα και στιλάτες ιδέες. τα shapewear παρουσιάζει σειρές με Magic Wire, την αποκλειστική καινοτομία της ελαστικής και όχι μεταλλικής μπανέλας (Magic Boost, Magic Lily Sensation) καθώς και σειρές που διαμορφώνουν το σώμα (Αiry Sensation). Αυτό που μας μαγεύει όμως είναι ότι όλα αυτά δε σημαίνουν ότι πρέπει να συμβιβαστούμε σε στυλ και αισθησιασμό. Η νέα σειρά Magic Boost Velvet, συνδυάζει την καινοτομία και τη διαμόρφωση με άκρως σαγηνευτικά, βελούδινα styles.  

Σειρές seduction, σειρές αθλητικές, σειρές για καθημερινή άνεση όλη μέρα, σειρές διαχρονικές, σειρές για μεγάλο στήθος με προσήλωση στο μοντέρνο σχέδιο, σειρές homewear και σειρές με καθημερινά σλιπ για κάθε στιλ και περίσταση.

Συνεχίζοντας την περσινή επιτυχία, το top model Jessica Hart και ο διάσημος φωτογράφος Rankin Join, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για τη νέα χειμερινή καμπάνια της Triumph. Μετουσιώνουν όλα όσα πρεσβεύει η γυναίκα στην καθημερινότητά της, με τους διαφορετικούς της ρόλους.

 

Όλα αυτά σημαίνουν Triumph και σχεδιάζονται κάθε σεζόν για κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Γιατί καμία γυναίκα δε μοιάζει με την άλλη και για την Triumph αυτό αποτελεί μοναδική πηγή έμπνευσης.