STREET STYLE

Τα trends της Άνοιξης που θα φορέσεις σίγουρα

Η μέρα έχει μεγαλώσει, οι βόλτες στους δρόμους της πόλης συνοδεύονται από κρύο καφέ και παγωτό και τα πρώτα ψώνια για την ανανέωση της ντουλάπας μας έχουν μπει στο πρόγραμμα. Ποια είναι όμως τα κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις ώστε να ακολουθήσεις τα trends, που έχουμε δει ήδη στο street style και τις πασαρέλες του κόσμου;

Αν κάνεις μια βόλτα από το instagram και τα accounts των bloggers θα δεις ότι κυριαρχούν 5 trends– τα βολάν (the more, the better), τα αξεσουάρ με φούντες και κρόσσια, τα τζιν με χρωματικές αντιθέσεις, τα κεντήματα (βγάλε την Lana Del Rey από μέσα σου τύπου) και οι ρίγες- σε όλα τα χρώματα.

1. Βολάν

Πες ναι στα βολάν, είτε είναι σε πουκάμισα, ζακέτες και φορέματα- ειδικά όσα έχουν βολάν σε μανίκια και τελειώματα προσθέτουν έξτρα drama στις κινήσεις σου και σίγουρα δεν σε αφήνουν να περάσεις απαρατήρητη.

2. Φούντες και κρόσσια

Τα αξεσουάρ με φούντιες και κρόσσια διεκδικούν μια θέση στην ντουλάπα σου και καλό είναι να τους χαρίσεις απλόχερα την αγάπη σου γιατί θα αναβαθμίσουν με συνοπτικές διαδικασίες τις εμφανίσεις σου. Παίξε με χρώματα και υφές και μην φοβηθείς να επιλέξεις ακόμα και φούστες ή μπλούζες με φουντίτσες.

3. Τζιν με αντιθέσεις

Να, ένα τζιν που δεν πρέπει να λείπει φέτος από την ντουλάπα σου. Είναι εντυπωσιακό και βγαίνει σε ό,τι σχέδιο θέλεις- φούστα, σορτς ή skinny- το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το συνδυάσεις με ένα λευκό t-shirt και tadaaah, το πιο απλό και κομψό ανοιξιάτικο look είναι έτοιμο.

4. Κεντήματα με λουλούδια

Ζήσ’το ως άλλη Lana Del Rey και διάλεξε ρούχα με κεντήματα- τζιν, bomber jackets ακόμα και διαφανείς πουκαμίσες με πλουμιστά σχέδια μπορούν να ανανεώσουν τις εμφανίσεις σου και να δώσουν έναν ανοιξιάτικο τόνο χωρίς να χρειαστεί να βάλεις λουλούδια στο κεφάλι.

5. Ρίγες

Όπως θα έχεις ήδη δει στους δρόμους οι ρίγες είναι εδώ και δεν πρόκειται να μας αφήσουν αυτή τη σεζόν. Είτε μιλάμε για τον κλασσικό κομψό συνδυασμό λευκό- γαλάζιο είτε για το υπέροχο ροζ/κόκκινο- λευκό, τόλμησέ το και δεν θα απογοητευτείς.