STYLE

Στιλ καλοκαιρινό με έμπνευση από Coachella και τροπική Καλιφόρνια

Μπες στο κλίμα του καλοκαιριού με μόδα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να απομακρυνθείς από τα συνηθισμένα. Οι συνδυασμοί φέτος προστάζουν glam outfits από τις fashionistas της Καλιφόρνια και boho αναφορές από το Coachella.

Να κάνεις παιχνίδι με τα ρούχα. Να νιώσεις άνετη και να κάνεις συνδυασμούς που σε κολακεύουν χωρίς να σε περιορίζουν. Μακριές φούστες, καυτά σορτσάκια, δαντελένια τοπ, girly φορέματα και έντονα χρώματα. Στα Tezenis θα βρεις ρούχα για κάθε στιλ.

Αν το στιλ σου είναι ρομαντικό προτίμησε το λευκό-κρεμ. Είναι πάντα μία ασφαλής επιλογή για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις. Φορέματα σε άλφα γραμμή με σέξι πλάτη. Το πρωί με sneakers και το βράδυ με εσπαντρίγιες ή και flatforms.

 

Είσαι πιο wild; Πιο τολμηρή; Οι δαντέλες και τα leopard prints είναι φτιαγμένα για εσένα. Μη διστάσεις να βάλεις τακούνια σε παντελόνια με φαρδιά γραμμή.

 

Κοντά, στενά σορτσάκια εξισορροπούνται με αεράτα τοπ. Θα θυμίζεις την Kendall Jenner στο Coachella. Κάνε δοκιμές και ντύσου με γνώμονα το mix n’ match.

 

Λουλούδια στα μαλλιά, πουά και εξωτικά φρούτα στα ρούχα. Τα χρώματα είναι η τονωτική μας ένεση. Kυριαρχούν τα ολογραφικά prints, οι παγιέτες και το lurex που προσθέτει μία sparkling δόση στα ρούχα.

 

 

 

Follow Tezenis

Facebook

Twitter

Instagram