STYLE

Τα 6 top trends της σεζόν για να ανανεώσεις το στιλ σου

Ζούμε σε μία εποχή όπου οι ρυθμοί της ζωής μας είναι τόσο γρήγοροι και η καθημερινότητά μας είναι τέτοια που πρέπει να είμαστε πάντα περιποιημένες και έτοιμες για οτιδήποτε συμβεί.

Πότε δε ξέρεις τι θα προκύψει μετά τη δουλειά ή τι ραντεβού μπορεί να παρουσιαστεί, οπότε θα πρέπει να είσαι πάντα στιλάτη και με ρούχα που φοριούνται από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ σε κάποια έξοδο.

Τι καλύτερο λοιπόν από μια ανανέωση στο στιλ σου και τη γκαρνταρόμπα σου; Δεν μιλάμε για ρούχα γιατί θα χρειαστείς μια μικρή περιουσία, αλλά για accessories όπως παπούτσια και τσάντες που μπορούν να αλλάξουν την εμφάνισή σου ό,τι ρούχο και να επιλέξεις.

Φόρεσε λοιπόν basic ρούχα από τη ντουλάπα σου και δώσε άλλο αέρα και στιλ παίζοντας με τη νέα συλλογή από τα πιο hot trends που έχει η εταιρία Migato, αφού θα σε μετατρέψουν σε μια cool fashionista.​

Μη φοβηθείς να κάνεις συνδυασμούς που δεν είναι αναμενόμενοι, ​μιας και τα παπούτσια της Migato θα σε βοηθήσουν εύκολα να κάνεις την έκπληξη και να καταπλήξεις.

Ankle boots

​Mini φούστα και μποτάκια είναι τα βασικά κομμάτια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όλη μέρα και σε ότι έχεις να κάνεις. Το πουκάμισο θα μετατρέψει το σύνολο σου σε ένα τέλειο office look, ενώ η ιδιαίτερη τσάντα φάκελος θα σε συνοδέψει επάξια στη βραδινή σου έξοδο.

Μποτάκια λουστρίνι 60€

Oxfords

Το ασπρόμαυρο είναι ένας κλασσικός συνδυασμός, αλλά τι γίνεται αν θες να το εξελίξεις; Τα oxfords παπούτσια ​είναι αυτά που θα δώσουν extra πόντους στο στιλ σου καθώς είναι από μόνα τούς πολύ ιδιαίτερα. Δώσε την απαραίτητη έμφαση και τόνισε τα φορώντας cropped αντρικό παντελόνι.

Μαύρο oxford με glitter 47€

Μπότα μέχρι το γόνατο

​Δώσε  αέρα από 60’s στο φόρεμα σου, συνδυάζοντας το με μπότες μέχρι το γόνατο. Το χοντρό τακούνι θα σου χαρίσει τη σταθερότητα που χρειάζεσαι ενώ το μπορντό κρόκο δέρμα κάνει το σύνολο σου ακαταμάχητο.

 

Μπότες κροκό μπορντό 69€

Γόβες

​Το βελούδο παύει να φοριέται μόνο βράδυ. Τόλμα να συνδυάσεις τις βραδινές βελούδινες γόβες σου με ένα σκισμένο τζιν και χουχουλιάρικο πουλόβερ και θα είσαι κομψή μέρα και νύχτα.

Γόβες βελούδινες 50€

Μοκασίνια

Τα αυστηρά ανδρόγυνα παπούτσια σου με μια μίνι φούστα είναι ο ιδανικός συνδυασμός για μια άνετη girly εμφάνιση. Η μονοχρωμία στα ρούχα θα δώσουν την απαραίτητη σοβαρότητα στο σύνολο σου.

 

Μοκασίνια κόκκινα 43€

Μπότες πάνω από το γόνατο

Μα φυσικά οι μπότες πάνω από το γόνατο φοριούνται και ταιριάζουν με φορέματα και φούστες, αλλά για να τις χαρείς περισσότερο, βάλε τις στη καθημερινότητα σου με ένα στενό παντελόνι και  δέσε ένα πουκάμισο στη μέση, για πιο χαλαρό αποτέλεσμα και για υπέροχες street style εμφανίσεις.

Μπότες μαύρες πάνω από το γόνατο 80€

 

Επιμέλεια: Έφη Καρύδη

Φωτογραφίες:  Βάλια Σχοίζα