STREET STYLE

Style Inspo: 4 looks της Lizzy Hadfield για να πάρεις έμπνευση

Όσο και να αγαπάω τα Gucci και τα Balmain , η καρδιά μου θα ανήκει για πάντα στα άνετα και casual ρούχα- σε αυτά που δεν σε πιέζουν όταν κάθεσαι και μπορείς να ανασάνεις όταν φοράς- όχι ότι θα με πειράξει αν κάποιος θέλει να μου χαρίσει ένα φόρεμα Gucci, όχι δεν θα του πω.

*σκέφτεται λίγο την τελευταία συλλογή Gucci, κλαίει πάνω στο πληκτρολόγιο*

Α, ναι γιατί σας μάζεψα εδώ; Για να σας δείξω το girl crush μου, την Lizzy, η οποία είναι η βασίλισσα του casual chic και θα σου δώσει έμπνευση για να δημιουργήσεις εντυπωσιακά αλλά πάνω από όλα άνετα outfits για τις ημέρες του καλοκαιριού.

Το total off white look

Πες ναι στα ολόλευκα ρούχα και συνδύασέ τα με εντυπωσιακά αξεσουάρ και παπούτσια για να απογειώσεις το φαινομενικά απλό αλλά πολύ κομψό outfit.

Το summer dress με τα sneakers

Σε περίπτωση που δεν αντέχεις τα σανδάλια (είσαι πολύ φίλη μου) και φοράς συνέχεια sneakers, μην διστάσεις να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου summer dress!

Η ολόσωμη ριγέ φόρμα

Οι ολόσωμες φαρδιές φόρμες είναι ιδανική λύση για τις ζεστές μέρες και με τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να μεταμορφωθούν σε κομψά outfit για το βράδυ.

]

Παντελόνα με bra top

Γιατί να βάλεις ένα κλειστό t-shirt όταν μπορείς να φορέσεις ένα crop top ή ακόμα καλύτερα ένα bra top με την παντελόνα σου; Αυτό το απόλυτο καλοκαιρινό look είναι ιδανικό για τις μέρες του καύσωνα, φρόντισε μόνο να φορέσεις αντηλιακό στο ευαίσθητο ντεκολτέ και στα χέρια.