STYLING TIPS

Style inspo:4 looks της Leandra Medine Cohen για να πάρεις έμπνευση

Η Leandra Medine Cohen είναι μια από τις διάσημες bloggers αυτή τη στιγμή. Το ''Man Repeller'' είναι ένα από τα πιο πετυχημένα fashion- pop culture- beauty sites εκεί έξω και η ίδια αποτελεί πηγή έμπνευσης όχι μόνο για τα καθημερινά μας outfits, αλλά και για το ότι μπορούμε να καταφέρουμε ό,τι θέλουμε. Αρκεί να δουλέψουμε γι' αυτό.

Στην προκειμένη ωστόσο θα ασχοληθούμε με τις εμφανίσεις της, οι οποίες κάθε (ΜΑ ΚΑΘΕ) φορά με κάνουν να κοιτάω μία την οθόνη του κινητού μου και μία την ντουλάπα, με την ελπίδα να παρουσιαστεί το εκάστοτε outfit που με έχει ξετρελάνει.

Το γλυκό (και ζεστό) καλοκαιράκι θυμήθηκε να έρθει επιτέλους, οπότε τι φοράμε; Η Leandra έχει ένα βασικό κανόνα. Φοράει ό,τι θέλει, αρκεί να νιώθει άνετα μέσα σε αυτό. Έτσι παρακάτω θα βρεις μερικά casual looks, τα οποία μπορείς να αντιγράψεις και εσύ.

#1 Το slip dress

Είναι άνετο, sexy και συνδυάζεται τόσο με flat όσο και με πιο ψηλοτάκουνα mules ή σανδάλια. Αν είναι μονόχρωμο παίξε με τα αξεσουάρ και μην φοβηθείς το mismatch. Καλοκαίρι είναι, ρίξ’ το έξω.

#2 Η μακριά πουκαμίσα

Πώς λέμε αέρινο; Αυτό. Η μακριά πουκαμίσα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, συνδυάζεται με flat και ψηλά παπούτσια και με μία ζώνη στη μέση μεταμορφώνεται σε φόρεμα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

#3 Το τζιν σορτς

Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Γιατί να λείπει το τζιν σορτσάκι, το πιο πασπαρτού κομμάτι της σεζόν! Συνδυάζεται με t-shirt, πουκάμισα, ολόσωμα μαγιό, crop tops, σανδάλια, flats. Με όλα τέλος πάντων!

#4 Το floral

Λουλούδια, δαντέλες, κεντήματα. Αυτό το καλοκαίρι λέμε σε όλα ναι και κάνουμε mix’n’match σε χρώματα και στιλ για ακόμα πιο φανταστικά outfits.