STREET STYLE

5 ιδιαίτερα πανωφόρια για όσες αγαπούν τα πιο εκκεντρικά κομμάτια

Το πανωφόρι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της χειμερινής σου γκαρνταρόμπας για αυτό και πρέπει να το επιλέξεις προσεκτικά ανάλογα με τις ανάγκες και το στιλ σου. Αν ξεκινάς να ψωνίσεις σήμερα αυτό που θα προτείναμε είναι να κινηθείς στα πιο κλασικά μονοπάτια. Ένα πανωφόρι σε καθαρή γραμμή σε κάποια σκούρα ή μπεζ απόχρωση πρέπει να βρίσκεται στην ντουλάπα σου. Αν όμως έχεις ήδη ένα από αυτά πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι πιο ιδιαίτερο. Με βοηθό τις εικόνες από το street style θα κάνεις την επόμενη επιλογή σου.

Το βινύλ

Σε έντονο χρώμα. Ταιριάζει σε κάθε στιλ και μπορεί να συνδυαστεί είτε με casual κομμάτια, είτε με πιο glam.

Η πίσω όψη

 

Η πρώτη εντύπωση που δίνει να είναι απλή. Μόλις γυρίσεις πλάτη εμφανίζεται η στάμπα. Συνδυάζεται τέλεια με φαρδύ πουλόβερ, πλισέ φούστα και γαλοτσάκια.

Η γούνα

 

Ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι και συνάμα πολύ δύσκολο. Δεν μπορεί να υποστηριχτεί εύκολα, αν όμως τα καταφέρεις το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Το oversized

 

Μην το φοβασαι το μεγάλο μέγεθος και μην έχεις στο νου σου πως παχαίνει. Αν συνδυαστεί σωστά μπορεί να αποτελέσει το κομμάτι ”κλειδί” της εμφάνισής σου.

Metallics

 

Τα μεταλλικά κομμάτια είναι φέτος πολύ της μόδας. Τα leather jackets είναι τάση και είναι ιδανικά για όλες τις ώρες. Δώσε μία ευκαιρία στα έντονα μοτίβα.