STREET STYLE

5 ανοιξιάτικα outifits ιδανικά για το σαββατοκύριακο

Μπορεί η άνοιξη να είναι θεωρητικά εδώ αλλά ο καιρός φαίνεται να έχει άλλη άποψη- η συννεφιά μπορεί να μας χαλάει λίγο τη διάθεση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε να επηρεάσει τα outfits μας. Το αγαπημένο μας street style είναι εδώ, έτοιμο να μας χαρίσει έμπνευση για τα ανοιξιάτικα looks μας ενώ τα layers είναι ο απόλυτος σύμμαχός μας σε αυτό καθώς μας βοηθάνε να ντυθούμε ελαφριά χωρίς όμως να κρυώσουμε.

Το μονόχρωμο

Μην φοβηθείς να φορέσεις ΜΟΝΟ το αγαπημένο σου χρώμα- τα μονόχρωμα outfits είναι ξεχωριστά και must για αυτή τη σεζόν.

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on

Το κλασσικό

Ο συνδυασμός τζιν, λευκό t-shirt και δερμάτινο είναι η πιο κομψή safe επιλογή που μπορείς να κάνεις όταν δεν βρίσκεις τι να φορέσεις. Βάλε ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ και ένα έντονο κραγιόν.

Το casual chic

Τα αγαπημένα σου sneakers, ένα απλό t-shirt με το ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι και το blazer σου είναι μια στολή που δεν απογοητεύει ποτέ. Αναβάθμισέ την κρατώντας μια πιο καλή τσάντα και είσαι έτοιμη.

Το παστέλ

Φέτος λέμε ΝΑΙ στο παστέλ, από όπου κι αν προέρχεται. Ένα τζάκετ, μια τσάντα ή sneakers σε αυτό το χρώμα- ό,τι κι αν διαλέξεις το μόνο σίγουρο είναι θα τραβήξεις τα βλέμματα.

Το statement τζιν

Το τζιν δεν λείπει από τα ανοιξιάτικα outfits- αν όμως έχεις βαρεθεί το boyfriend jean διάλεξε μια σαλοπέτα και συνδυάσε την με ένα λευκό εντυπωσιακό πουκάμισο και blazer.