SHOPPING

Η Κατερίνα Ζαρίφη σχεδιάζει ρούχα για τα juicy κορίτσια

Και τα κορίτσια με καμπύλες έχουν ψυχή. Κατερίνα Ζαρίφη έκανες την κίνηση ματ. Σου σφίγγουμε το χέρι και σε συγχαίρουμε εξ ονόματος όλων των γυναικών plus size.

Σε συνεργασία με το XLcloset κυκλοφόρησε μία limited edition συλλογή με κομψά ρούχα για όλα τα μεγέθη. Η θηλυκότητα αγαπητές μου δεν έχει διαστάσεις 90-60-90.

Αγαπάμε τις καμπύλες μας, στηρίζουμε τα πιασίματα και νιώθουμε όμορφα με το σώμα μας. Με μότο της καμπάνιας ”Love your curves” η Κατερίνα μας κάνει το καλύτερο δώρο.

 

Βραδινά ρούχα από μουσελίνα και δαντέλα σε ελαστικά υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα. Casual ρούχα για πρωινές και απογευματινές εμφανίσεις όπως all day μπλούζες στα hot χρώματα του καλοκαιριού, όπως βεραμάν, κίτρινο, εκρού και κοραλί, ελαστικά παντελόνια και δροσερά φορέματα. Τα must-have της φετινής σεζόν, όπως ολόσωμες φόρμες, κιμονό και midi φούστες δε γίνεται να λείπουν.

Ρούχα που κολακεύουν και δεν μαρκάρουν τα σημεία που δεν μας ικανοποιούν. Άνετα και σικάτα για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις. Κανένα άγχος πια με τις ταμπέλες και το βάσανο του S, M και L. Τώρα το στιλ κυκλοφορεί και σε XXL.

Μεγάλο δώρο για τα κορίτσια του Ladylike.gr. Με τον κωδικό ladylike15 μπορείτε να έχετε έκπτωση -15% αγοράζοντας δύο ή περισσότερα προϊόντα της συλλογής, μέχρι τις 20/5/2015

Οι δικές μας επιλογές

Ολόσωμη μαύρη κρουαζέ φόρμα με δαντέλα, 79€

 

Αμάνικη πλεκτή ζακέτα, 39€

 

Φόρεμα με ανοίγματα στα μανίκια, 59€

 

Μπλούζα με τύπωμα, 45€

 

Κιμονό με δαντέλα, 49€