SHOPPING

10 ρολόγια που θα σταματήσουν τους δείκτες σου

Βγαίνεις από το σπίτι χωρίς να φοράς το ρολόι σου; Μέγα ατόπημα. Ακόμα κι αν είσαι τύπος αγχωτικός που δε θέλει να κοιτάζει την ώρα κάθε 5 λεπτά, το ρολόι σου πρέπει να το φοράς για το στιλ της υπόθεσης.

Ανεβαίνει το επίπεδο και αναβαθμίζεται το όλο look. Προδίδει κύρος και είναι και χρηστικό. Έχεις ραντεβού και δε θέλεις να καθυστερήσεις. ”Εμπρός λοιπόν καλό μου ρολόι” θα πεις και όλα θα γίνουν σωστά.

Άσε που είναι και παγίδα για τους άντρες. Περπατάς στο δρόμο και σε πλησιάζει ένας κούκλος για να σε ρωτήσει την ώρα. Μέχρι να ανοίξεις την τσάντα, να παραμερίσεις το μπρελόκ από το Παρίσι, να κάνεις στην άκρη την ατζέντα και να βρεις το κινητό για να απαντήσεις, έχει φτάσει στο επόμενο τετράγωνο. Αν είχες όμως ρολόι;

Αν αποφασίσεις να κάνετε μία νέα αγορά θα πρέπει να προσέξεις πολύ το μέγεθος και το σχήμα. Αν ο καρπός σου δεν είναι πολύ λεπτός καλό θα ήταν να αποφύγεις τα πολύ μεγάλα ρολόγια.

Αν το στιλ σου είναι κλασικό προτίμησε ένα τετράγωνο ή ένα στρογγυλό με λαμπερό καντράν. Αν είσαι πιο εκκεντρική βάλε άφοβα χρώμα.

Calvin Klein, 259€

 

Morgan, 117€

 

Hoops, 67€

 

Colori, 59€

 

Citizen, 116€

 

Casio, 165€

 

Festina, 123€

 

Juicy Couture, 93€

 

Michael Kors, 239€

Oozoo, 69€