SARAH JESSICA PARKER

H Sarah Jessica Parker αποκάλυψε τι έχει μετανιώσει περισσότερο στο Sex & The City

Στο άκουσμα του ονόματος Sarah Jessica Parker, σκέφτεσαι αυτόματα Carrie Bradshaw και Sex & The City. Είναι κάτι το οποίο δεν θα τελειώσει ποτέ, άλλωστε αυτόν τον αντίκτυπο είχε η σειρά και συνεχίζει να έχει, σε μια ολόκληρη γενιά γυναικών και κυρίως τις ντουλάπες τους. Ενώ η SJP έχει παίξει και άλλους ρόλους και έχει κάνει κι άλλες δουλειές, δεν αρνείται να συζητήσει οτιδήποτε έχει σχέση με το Sex & The City.

Σε μία συνέντευξη με το περιοδικό του Net-A-Porter, το The Edit, η Parker μίλησε για ένα πράγμα που έχει μετανιώσει σε σχέση με το Sex & The City αλλά και τι εύχεται να είχε κάνει. Και ναι, φυσικά και έχει σχέση με παπούτσια.

Στην συνέντευξη, η Parker είπε πως θα έπρεπε να είχε βγάλει περισσότερες φωτογραφίες. “Θα ‘πρεπε να είχα φωτογραφίσει κάθε fitting στο Sex & The City, κάθε παπούτσι που δοκίμασα ποτέ στον κόσμο! Θα έπρεπε να είχα φωτογραφίσει αυτές τις εμπειρίες αλλά δεν ήθελα να επέμβω ή να ρωτήσω ‘Μπορώ να σε βγάλω φωτογραφία;’ Ή ‘Σε πειράζει αν φωτογραφίσω αυτό;’ Αχ, θα έπρεπε να βγάλω περισσότερες φωτογραφίες.”

Η αλήθεια είναι πως αν είχαμε την ευκαιρία να φορέσουμε μερικά από τα ρούχα και παπούτσια που φόρεσε η SJP στο Sex & The City και εμείς το ίδιο θα σκεφτόμασταν.

Ωστόσο, η Parker μίλησε και για την προσωπική συλλογή με παπούτσια που πρόκειται να λανσάρει σύντομα, κάτι που λειτουργεί ως θετικό, σίγουρα.