SARAH JESSICA PARKER

Το αγαπημένο κομμάτι της Sarah Jessica Parker από την ντουλάπα της Carrie Bradshaw

Αν κάτι σίγουρα θυμάσαι πολύ καλά από το Sex & the City είναι η γκαρνταρόμπα της πρωταγωνίστριας Carrie Bradshaw. Από την ροζ tutu μέχρι τα άπειρα Manolos παπούτσια της, όλα τα κομμάτια της ντουλάπας της -ακόμα κι αυτά που δεν σου άρεσαν πολύ- ήταν ιδιαίτερα προσεγμένα, αφού έχτισαν μία ολόκληρη τηλεοπτική περσόνα. Αυτή η ντουλάπα είναι το όνειρο για κάθε fashion girl.

Ποιο όμως ήταν το αγαπημένο όλων της Sarah Jessica Parker; Η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι το αγαπημένο από όλα όσα φόρεσε, το οποία έχει κρατήσει είναι το μενταγιόν ”Carrie”, αυτό που είχε χάσει στο Παρίσι. Η ηθοποιός φαίνεται ότι έχει συνδεθεί αρκετά με αυτό το οποίο, όπως είπε κρατά καλά φυλαγμένο.

 

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το κολιέ που έχει μείνει από όλα εκείνα τα όμορφα πράγματα που φορούσε η Carrie. Σύμφωνα με την Sarah Jessica Parker, το 95% των ρούχων και των αξεσουάρ είναι αποθηκευμένο και φυλαγμένο. Μπορεί να μην τα φοράει αλλά καθώς φαίνεται έχουν συναισθηματική αξία για την Sarah Jessica Parker και μάλλον είναι πολύ λογικό, αφού πολλά από αυτά καθόρισαν την πορεία της.

Να σου θυμίσω ότι λίγο μετά το Sex & the City και αφού γυρίστηκαν και 2 ταινίες, η Sarah Jessica Parker έχει πλέον το δικό της brand παπουτσιών το οποίο έχει σαφώς έμπνευση από τον στιλιστικό χαρακτήρα της Carrie Bradshaw.

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP