OUTFITS

Style Inspo: 4 casual outfits της Phoebe Soup για να πάρεις έμπνευση

Ο Σεπτέμβριος είναι πια σε απόσταση αναπνοής και η επιστροφή μας στην καθημερινότητα έγινε (κατά πάσα πιθανότητα) με άγριο τρόπο, υπό τους ενοχλητικούς ήχους του ξυπνητηριού.

Πού να βρεις, λοιπόν, το κουράγιο να διαλέξεις ρούχα για τη δουλειά; Με τι διάθεση να φτιάξεις outfits όταν πριν λίγες μέρες κυκλοφορούσες με το μαγιό και δε σε ένοιαζε τίποτα; Για αυτό κι εμείς, με τη βοήθεια της fashion blogger, Phoebe Soup, συγκεντρώσαμε 4 casual outfits για να πάρεις έμπνευση για τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

#1 Τζιν και λευκό t-shirt

Αυτός ο συνδυασμός είναι πιο κλασικός και από το ταβέρνα δίπλα στο κύμα και χωριάτικη και φυσικά είναι αυτός που ανοίγει πανηγυρικά τη λίστα μας. Για να κάνεις λίγο πιο ενδιαφέρουσα αυτή την εμφάνιση πρόσθεσε χρώμα στα αξεσουάρ, όπως η Phoebe και δε θα χάσεις.

A post shared by Phoebe Soup (@phoebesoup) on

#2 Total black look

Συνεχίζουμε με έναν εξίσου κλασικό κι αγαπημένο συνδυασμό που δεν είναι φυσικά άλλος από το μαύρο top και μαύρη παντελόνα. Σε όλα ναι, εκτός και αν έξω έχει 40 βαθμούς, οπότε καλό είναι να τον αποφύγεις.

A post shared by Phoebe Soup (@phoebesoup) on

#3 Μακριά τζιν φούστα και t-shirt

Οι μακριές τζιν φούστες είναι ιδανικές για αυτή την περίοδο και συνδυάζονται εξαιρετικά με πουκάμισα, crop tops και t-shirts. Παίξε με τα αξεσουάρ και απογείωσε την εμφάνισή σου με μια statement τσάντα.

A post shared by Phoebe Soup (@phoebesoup) on

#4 Total white look

Στην Ελλάδα ωστόσο το καλοκαίρι κρατάει μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε μην φοβηθείς να βάλεις τα λευκά σου για να βγεις έξω. Σε αυτό το outfit τα αξεσουάρ παίζουν ξανά σημαντικό ρόλο, καθώς μπορούν να το μεταμορφώσουν με συνοπτικές διαδικασίες.

A post shared by Phoebe Soup (@phoebesoup) on