OUTFITS

Beach outfits για να πάρεις έμπνευση για τις βόλτες στο νησί

Ήρθε επιτέλους η ώρα που περίμενες. Έχεις κλείσει εισιτήρια, το δωμάτιο που βρήκες έχει φανταστική θέα στη θάλασσα αλλά και φανταστικό πρωινό (γιατί πάνω από όλα μετράει το φαγητό), και τώρα το μόνο που μένει είναι να ετοιμάσεις τη βαλίτσα. Τι να βάλεις μέσα και πόσα outfis να υπολογίσεις; Μην αγχώνεσαι, εμείς είμαστε εδώ.

Τα κομμάτια-κλειδιά που πρέπει να έχεις μαζί σου είναι ένα σορτσάκι και μια φούστα που συνδυάζονται με tops, t-shirts (πάρε τουλάχιστον 1 για κάθε μέρα) και το μαγιό σου αλλά και ένα playsuit. Εκτός από τα sneakers, που είναι by default η πρώτη επιλογή παπουτσιού όταν πάμε διακοπές (ειδικά αν έχει περπάτημα το νησί) μην ξεχάσεις να πάρεις σανδάλια, slides και εσπαντρίγιες, ώστε να κάνεις mix’n’match με τα ρούχα σου.

Παρακάτω θα δεις μερικούς συνδυασμούς beach outfits για να πάρεις έμπνευση και να βρεις πιο εύκολα τα κομμάτια που θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές.

#1 Σορτσάκι – τοπ- εσπαντρίγιες

Αυτός ο συνδυασμός θα σου λύσει τα χέρια γιατί μπορείς να συνδυάσεις κυριολεκτικά ό,τι top θέλεις με το σορτσάκι σου. Παίξε με αξεσουάρ και παπούτσια για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό look.

A post shared by pandorasykes (@pandorasykes) on

#2 Bra top – πουκάμισο – σορτσάκι – slides

Καλοκαιρινές βόλτες στα πλακόστρωτα των νησιών σημαίνει ένα πράγμα. Άνετα ρούχα που δεν σε πιέζουν και σε δροσίζουν. Βάλε ένα bra top (ή το πάνω μέρος του μπικίνι σου) με το σορτσάκι και άσε το πουκάμισο ανοιχτό, έτοιμη!

#3 Midi φούστα – ολόσωμο μαγιό -σανδάλια

Όταν φύγεις από την παραλία μην βγάλεις το μαγιό, βάλε την midi φούστα σου και τα σανδάλια και βγες απευθείας για κοκτέιλ ή παγωτό στη Χώρα.

A post shared by Adenorah (@adenorah) on

#4 Playsuit – slides

Το playsuit είναι εδώ για σένα που βαριέσαι να συνδυάζεις σορτσάκια και φούστες με tops, το φοράς και ξεμπερδεύεις! Συνδύασέ το με statement αξεσουάρ για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις.

A post shared by Alex Stedman (@thefrugality) on

Κεντρική φωτογραφία: @collagevintage