OUTFITS

5 outfits “στολές” για σένα που βαριέσαι να συνδυάζεις ρούχα

Οι γυναίκες χωρίζονται (χοντρικά) σε δύο ομάδες- σε εκείνες που μπορούν να συνδυάσουν με απίστευτη ευκολία όποια ρούχα θέλουν και σε εκείνες που φοράνε μόνο τζιν και t-shirt γιατί βαριούνται να κάνουν την παραμικρή προσπάθεια.

Προσωπικά ανήκω στην δεύτερη κατηγορία, είμαι ένα άξιο μέλος της καθώς δεν έχω το μαγικό touch εκείνων των γυναικών που ρίχνουν πρόχειρα πάνω τους ένα πουκάμισο και μια παντελόνα και μοιάζουν να έχουν βγει από editorial μόδας. Αν έχεις περάσει πάνω από μια ώρα μπροστά στην ντουλάπα κοιτώντας τα ομολογουμένως όμορφα ρούχα σου, που σε ικανά χέρια μεταμορφώνονται σε ενδιαφέροντα outfits, τότε συνέχισε το διάβασμα γιατί τα 5 outfits– στολές, που θα βρεις παρακάτω, θα σου λύσουν τα χέρια!

#1

Τζιν- t-shirt- ελαφρύ jacket

Ιδανικό για τις πρωινές εξορμήσεις, όσο έχει ακόμα αυτή τη δροσιά που σηκώνει ένα ελαφρύ jacket.

#2

Φούστα- πουκάμισο

Αυτή η στολή έχει πολλές παραλλαγές- κοντή ή maxi φούστα, πλισέ ή τζιν, ριγέ πουκάμισο ή μονόχρωμο, οι επιλογές είναι πολλές και τα outfits που μπορείς να κάνεις θα σε βγάλουν πέρα για όλη την περίοδο.

#3

Maxi φόρεμα

Ίσως η καλύτερη στολη της λίστας- πετάς ένα maxi φόρεμα πάνω σου, το συνδυάζεις με σανδάλια και χρυσά κοσμήματα για βραδινή βόλτα ή με εσπαντρίγιες και statement κολιέ για πρωινή βόλτα και είσαι έτοιμη.

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

#4

Σορτσάκι- μαρινιέρα

Άλλο ένα πασπαρτού look, ιδανικό τόσο για τις βόλτες στην πόλη όσο και για τις καλοκαιρινές διακοπές. Μπορείς επίσης να παίξεις με σανδάλια, flat, slides ή και sneakers ανάλογα με την ώρα που το φοράς.

#5

Φόρεμα- τζιν μπουφάν

Τα skater φορέματα (όπως και οι φούστες) είναι ιδανική λύση για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Συνδυάζονται με λευκά t-shirt από μέσα για τα δροσερά βράδια, τα αγαπημένα σου sneakers και φυσικά το τζιν μπουφάν.