EVENTS

Μόδα και μουσική γίνονται «ένα» στο απόλυτο 90s πάρτι του LadyLike και του Oneman

Τα φιλοσοφικά ζητήματα και τα «γιατί υπάρχω» ερωτήματα της νεολαίας και η γλυκιά μελαγχολία των 90s, έγιναν το σήμα κατατεθέν μιας αγαπημένης εποχής και οι λόγοι που έκαναν αυτή τη δεκαετία τόσο μοναδική. Σε αυτό συνέβαλε, χωρίς αμφιβολία, και η άνοδος των διάφορων genres στη μουσική, από την «υπαρξιακή» grunge, την απόλυτα αληθινή hip-hop και ραπ, που επηρεάστηκαν από το ύφος της γενιάς αυτής και έδωσαν μια ελπιδοφόρα πινελιά στα τόσο νοσταλγικά 90s. Μια δεκαετία που καθόρισε μια ολόκληρη γενιά, από το lifestyle μέχρι και τη μόδα φυσικά. Η ανεμελιά και το old school style των 90s, αποτέλεσαν τα θεμέλια της μόδας της δεκαετίας, που στιγμάτισε τη βιομηχανία και άνοιξε το δικό της κεφάλαιο στον χώρο αυτό.

Την τεράστια συνεισφορά της μόδας και της μουσικής θα γιορτάσουμε στις 13 Δεκεμβρίου στο απόλυτο 90s πάρτι του LadyLike και του OneMan από το οποίο δεν θα λείπει ένα fashion brand που καθόρισε τη μόδα της δεκαετίας μέσα από τις δημιουργίες του αλλά και τη σύνδεσή του με τη μουσική: η adidas. Η adidas έχει γράφει το δικό της κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας και δη, των 90s, η οποία αναδείχθηκε μέσα από το street style της εποχής και φυσικά το hip-hop style, με εμβληματικούς μουσικούς της εποχής να εκφράζουν το status τους μέσα από τα iconic σύνολα τους, «βαμμένα» με τις χαρακτηριστικές τρεις ρίγες του brand.

Iconic sneakers, εντυπωσιακά flash mobs και 90s ακούσματα στο μεγαλύτερο πάρτι της Αθήνας

Στις 13 Δεκεμβρίου, κάνουμε το απόλυτο ταξίδι πίσω στον χρόνο, όπου η μουσική, η μόδα και τα beauty looks είχαν «ταυτότητα» και χαρακτήρα και καθόρισαν δυο από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στον κόσμο: αυτόν της μουσικής και της μόδας. Στο LadyLike εξάλλου λατρεύουμε τα 90s, κάποιοι μεγαλώσαμε σε αυτή τη θαυμάσια εποχή του χρόνου, και οι αναφορές και η αισθητική μας έχει στιγματιστεί από τη δεκαετία.

Η adidas, ένα sportswear brand που έχει ταυτιστεί απόλυτα με τη μόδα και που έχει επισφραγίσει τη σχέση της με τον χώρο αυτό ήδη από τα 70s, δεν θα μπορούσε να λείπει από το back to 90s πάρτι του LadyLike και του OneMan. Τα καλά νέα; Η συμμετοχή της δεν θα περάσει καθόλου απαρατήρητη.

Η adidas, με αφορμή το πάρτι, επιστρέφει στις ρίζες της και βασιζόμενη στο street style, τη μουσική όπως την hip-hop και φυσικά, τον χορό, επαναφέρει τα iconic flash mods. Χορευτές θα «διακόψουν» τον ρυθμό του πάρτι και θα μας «μυήσουν» στον κόσμο της hip-hop και φυσικά της τεράστιας κουλτούρας και μόδας της που έχουν επηρεάσει τόσο πολύ την ποπ κουλτούρα. Μέσα από ένα fun τρόπο, λοιπόν, η adidas μας συστήνει στη hip-hop και το street style των 90s, που και τα δυο θα έχουν «ενεργό» ρόλο στο πάρτι.

Τη σημαντική ιστορία του brand και την επιρροή της στη μόδα και τη μουσική, θα έχουν την ευκαιρία οι καλεσμένοι να απολαύσουν στο Exhibition Corner που θα βρει κανείς στο 90s πάρτι του LadyLike και του OneMan. Εκεί, θα μπορεί κανείς να θυμηθεί όλα τα iconic μοντέλα της adidas που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη μόδα της δεκαετίας. Φυσικά, το brand που επαναφέρει συχνά την αισθητική των 90s μέσα από τα λανσαρίσματά του, παρουσιάζει και τη νέα καμπάνια των adidas Originals που δίνει μια φρέσκια προοπτική σε εμβληματικά κομμάτια του. Στην καμπάνια, βλέπει κανείς την επιρροή της adidas στη street style μόδα, τη μουσική και φυσικά τον αθλητισμό.

Τα adidas Originals κάνουν reset με μια εμβληματική παγκόσμια καμπάνια αφιερωμένη στους δημιουργικούς πρωτοπόρους των τελευταίων 50 ετών. Με σήμα κατατεθέν το εμβληματικό “Trefoil”, η καμπάνια αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο τα Originals έχουν επαναπροσδιοριστεί ανά τα χρόνια, μέσα από κοινότητες και πολιτισμούς σε όλο τον πλανήτη. “We gave the world an original. You gave us a thousand back” είναι το μήνυμα της καμπάνιας, η οποία αποτίνει φόρο τιμής σε όλα τα creative minds που βρέθηκαν στο προσκήνιο της κουλτούρας όλα αυτά τα χρόνια και ανέδειξαν τον αντίκτυπο των εμβληματικών “Three Stripes” και τη σύνδεση της αθλητικής μόδας με το street style.

Η καμπάνια χρονογραφεί την ιστορία των εμβληματικών και μακροβιότερων μοντέλων των adidas Originals. Τα Superstar, Gazelle και Samba, που γεννήθηκαν μέσα από τον αθλητισμό και εξελίχθηκαν με τη βοήθεια της street κουλτούρας και της μουσικής και αναδείχθηκαν στα 90s, αποτελούν από τα πιο εμβληματικά μοντέλα παπουτσιών του brand. Ετοιμάσου, λοιπόν, για πολύ μόδα και χορό και για μπόλικη hip hop, που θα σε κάνουν να χορεύεις μέχρι το πρωί. Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στο 90s party μας!