STYLE

Μακριά φορέματα και πώς να τα φορέσεις σωστά

Διάλεξε το σωστό φόρεμα για το σώμα και το ύψος σου και συνδύασέ το με τα κατάλληλα αξεσουάρ για να δώσεις στο look σου το ύφος που θέλεις.

Για τα μικροκαμωμένα κορμιά

Διάλεξε ένα φόρεμα που να “κάθεται” σωστά στο σχήμα του σώματος σου. Επιμήκυνε τη σιλουέτα σου ​επιλέγοντας ένα φόρεμα με λαιμόκοψη σε σχήμα V​. Πρόσθεσε επιπλέον ύψος με ένα ζευγάρι πλατφόρμες​ και επίλεξε τα σωστά prints​.​

Ε​ίναι καλύτερα να προτιμήσεις τα μονόχρωμα φορέματα. Τα σκούρα χρώματα όπως το μαύρο, το χακί​ και το μπλε​ θα σε κάνουν να φαίνεσαι ψηλότερη. Ωστόσο οι nude αποχρώσεις κοντά στον τόνο του δέρματος σου μπορούν να λειτουργήσουν εξίσου καλά.

Τip:​ ​Οι κάθετες ρίγες και ​τα πολύ μικρά ​prints θα ταιριάξουν στην petite σιλουέτα σου.

Στην αγορά

 

Φόρεμα με κάθετες ρίγες BSB 103,90€

 

Με λουλουδάκια Regalinas 59,90€

Στράπλες Calzedonia

 

Με σκίσιμο στο πλάι Funky Buddha 49,90€

 

Με γεωμετρικά σχέδια Attrattivo 79,90€

 

Λευκό με διαφάνειες Pink Woman 35,99€

Για τα κορμιά με καμπύλες

Τα maxi φορέματα σου ταιριάζουν τέλεια γιατί καλύπτουν τυχόν ατέλειες στους γοφούς. Τα μεγάλα μοτίβα είναι πολύ καλύτερα για σένα από ο,τι τα μικροσκοπικά. Τα σκούρα χρώματα όπως το μαύρο, το navy blue και το σκούρο γκρι είναι ιδανικά. Να ξέρεις πως η τέλεια εφαρμογή στο σώμα σου θα σε κολακέψει περισσότερο από το να φορέσεις ένα πολύ φαρδύ φόρεμα.

Τip: Αν έχεις extra πόντους στη μέση, τοποθέτησε μια ζώνη στο πιο λεπτό σημείο του σώματός σου. Αυτό θα κάνει πιο ισορροπημένη τη σιλουέτα σου και θα αναδείξει τη μέση σου. Τα gladiator φλατ σανδάλια, οι πλατφόρμες, τα flatforms και τα lace up πέδιλα ταιριάζουν πολύ.

Στην αγορά

 

Με φαρδιές τιράντες BSB 95,20€

 

Με βολάν Regalinas 59,90€

 

Εφαρμοστό στο πάνω μέρος Calzedonia

 

Με μεγάλα σχέδια  Attrattivo 79,90€

 

Μονόχρωμο Celestino 19,90€

 

 Με λουλούδια Funky Buddha 39€