CELEBRITIES

Σαολίν, γυμνό και ένας Jedi Master στο φετινό MET Gala

Ένα χρόνο μετά την περίφημη ''μάχη του ασανσέρ'' ανάμεσα σε Jay-Z και αδερφή συζύγου Solange Knowles, το φιλανθρωπικό gala στο Metropolitan Museum of Arts πραγματοποιήθηκε και πάλι.

Το εισιτήριο για να παρευρεθεί κανείς – που μόνο κανείς δε μπορείς να είσαι – κοστίζει 25000 δολάρια, αλλά και το θέαμα που θα δείτε παρακάτω δεν το λες και φτηνό.

Το θέμα του φετινού gala ήταν η Κίνα και πολλές σταρ εμπνεύστηκαν από τον τίτλο και φόρεσαν τουαλέτες ώστε να μας παραπέμψουν στην ασιατική ήπειρο. Άλλες πάλι έμειναν πιστές στο ρητό ”το γυμνό πουλάει”, ενώ ορισμένες δεν άντεξαν να απαρνηθούν την κακογουστιά.

Sarah Jessica Parker

Η πάλαι ”πότε ξανά;” Carrie Bradhsaw, φόρεσε κάτι απλό σε συνεργασία με τα H&M, αλλά το απογείωσε με headpiece – έργο τέχνης δια χειρός Philip Treacy. Δε θα με ενοχλούσε να έλειπαν τα βραχιόλια, αλλά ποιος τα πρόσεξε;

Μadonna

Eίναι γνωστό ότι η Moschino από τότε που ”έπεσε” στα χέρια του Jeremy Scott παρουσιάζει αμφιλεγόμενες δημιουργίες. Η βασίλισσα της ποπ (θα έπρεπε να) έχει εκθρονιστεί προ πολλού.

Lady Gaga

 

Ασπρόμαυρη ρόμπα Alexander Wang για τον οίκο Balenciaga και λαμποκοπίζον φόρεμα και πλατφόρμες επέλεξε η Lady Gaga. Τι το ‘θελε; Ούτε τα σκαλιά δε μπορούσε να ανέβει.

Solange Knowles

Mε κάτι που θυμίζει θαλάσσιο ζωάκι, σαλάχι και γυαλιστερή, η Solange μάλλον δυσκολευόταν να κινηθεί σε αυτή τη δημιουργία του οίκου Giles.

Sienna Miller

Mία από τις λίγες που φόρεσε παντελόνι και τράβηξε τα βλέμματα για καλό. Το κοστούμι Thakoon που επέλεξε η Sienna δε μπορούσε να περάσει απαρατήρητο – ούτε και η απουσία μπλούζας.

Selena Gomez

H Vera Wang δεν έκανε το θαύμα της για τη Selena Gomez, η οποία μάλλον έχει βάλει και μερικά κιλά και θύμιζε κάτι από ”μπαμπάτσικη” λίμνη των κύκνων.

Rosie Huntington Whiteley

Λίγο η τουαλέτα Atelier Versace λίγο η Rosie και η καμία ατέλειά της, έγινε το θαύμα.

Rita Ora

Με κόκκινο, σατέν και Tom Ford και η Rita Ora πάλι δεν κατάφερε να μας πείσει για το sexiness της. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει ποτέ.

Rihanna

Δε θα δεχτώ κανένα σχόλιο. Η Riri είναι υπέροχη ακόμα και με μια κατακίτρινη τουαλέτα Guo Pei με τεράστια ουρά. Το μόνο σίγουρο είναι πως ήταν στο κλίμα της βραδιάς.

Reese Witherspoon

H Reese ήταν απλή και σικάτη σε κατακόκκινη strapless Jason Wu τουαλέτα. Βαρέθηκα λίγο.

Naomi Campbell

Naomi + Burberry = <3

Μiranda Kerr

Louis Vuitton έβαλε το Μιραντάκι και μάλλον πήγαινε για ποτό στο Χαλάνδρι. Ραντεβού στην πλατεία.

Μiley Cyrus και Zoe Kravitz

Mε Alexander Wang εμφανίστηκαν και τα δύο αυτά κορίτσια, αλλά στη θέση της Miley, ούτε και με μπλε μαλλί δεν πόζαρα δίπλα στη θεάρα Zoe. Kαθόλου δεν κολακεύουν τα κοψίματα το αγορίστικο κορμί της Miley.

Kim Kardashian

Ημίγυμνη με Roberto Cavalli, φτερά, διαμαντάκια και πούπουλα, η Kim ήταν απαστράπτουσα σε όλο της το μεγαλείο. Όλο, όλο.

Kendall Jenner

Με πράσινο – σμαραγδί Calvin Klein και αποκαλυπτικό sideboob, η Kendall ήταν η ήρεμη δύναμη της βραδιάς.

Katy Perry

 

Πρέπει να σπείρουμε τη διχόνοια ανάμεσα στην Katy και τον Jeremy Scott. Δεν αντέχεται άλλο κιτσαριό. (σσ: στηρίζουμε το αγορέ μαλλί)

Κate Hudson

 

Ένα από τα πολλά χρυσά της βραδιάς ήταν η Kate Hudson με Michael Kors. Ασφαλής επιλογή, της πάει, αλλά δε θα μας χαλούσε αν τολμούσε και λίγο. Ευχαριστώ!

Jennifer Lopez

H JLo, ούσα η τολμηρότερη ίσως της βραδιάς, κατέφθασε με κόκκινη Versace τουαλέτα, και το μεγαλύτερο μέρος των οπισθίων της, ακάλυπτο. Και αυτό σημαίνει: πολλή, γυμνή σάρκα. Μου θύμισε στολές ρυθμικής παρόλ’ αυτά, οπότε ας με συγχωρέσει η Jenny from the block, αλλά… next!

Jennfer Connelly

 

Louis Vuitton και παραμυθένια ομορφιά, όγκος, σκίσιμο και παχιά δαντέλα. Δε με ενοχλεί κάτι, δε με ενθουσιάζει κάτι, αλλά την αγαπώ.

Εmma Roberts

Kρατάει ένα clutch με δράκο, έχει chopsticks στο μαλλί, αλλά τίποτα δε συνέβη μέσα μου όταν είδα την Emma με αυτό το γκαζονί Ralph Lauren.

Emily Blunt

 

Aυτό θα πει βασιλικό Prada. Yπέροχη, δώστε ένα θρόνο στο κορίτσι!

Dakota Johnson

Chanel και πρώτο τραπέζι πίστα στον Οικονομόπουλο, η Dakota. Κάποιος να της μάθει να βάζει eyeliner!

Cara Delevigne

 

Μια ακόμα που τόλμησε το παντελόνι, και γιατί όχι αν το έχει σχεδιάσει η Stella McCartney, είναι η Cara Delevigne. Έκανε και κάτι fake tattoos, δεν περάσαμε και πολύ καλά μαζί της, η αλήθεια είναι.

Βeyonce

Tελευταία έφτασε η Queen Bee, για να τραβήξει τα βλέμματα με τη Givenchy τουαλέτα που δημιουργεί το effect του γυμνού. Της άρεσε πολύ, είναι φανερό. Και στον Jay Z εξίσου. Άλλος κανείς;

Αnne Hathaway

Mε χρυσό Ralph Lauren η Anne ξεχώριζε στο πλήθος. Έλα πες το, αναφορά στα Star Wars έτσι;

Amal Clooney

Με κόκκινη τουαλέτα John Galliano εμφανίστηκε η σύζυγος Clooney, αλλά καθόλου δε μου άρεσε. Too much information πάνω σε αυτό το ρούχο – και το μαλλί άραγε δεν το αλλάζει ποτέ;

Βonus: FKA Twigs – Robert Pattinson

Παρά το γεγονός ότι το Christopher Kane φόρεμα της FKA Twigs, έχει πολλά χέρια και πόδια να την αγκαλιάζουν, τίποτα δε φαίνεται να μπορεί να μπει ανάμεσα στα lovebirds αυτά. Μοναδικοί.