JULIA ROBERTS

H Julia Roberts πρωταγωνιστεί για 3η φορά στο τηλεοπτικό, διαφημιστικό spot Calzedonia

Η Julia Roberts είναι για ακόμα μία φορά το κεντρικό πρόσωπο της τηλεοπτικής καμπάνιας του ιταλικού brand Calzedonia. Η διεθνής superstar για 3η φορά πρωταγωνιστεί στο tv spot με του legwear brand και η Calzedonia δηλώνει υπερήφανη.

Στο προηγούμενο spot, η όμορφη Julia Roberts έφευγε από ένα κατάστημα Calzedonia γεμάτη τσάντες, και τώρα επιστρέφει για να ανακαλύψει τη νέα συλλογή. Υπεύθυνος για το εξαιρετικό αποτέλεσμα της διαφήμισης είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Grant Heslov, ο οποίος δημιούργησε ουσιαστικά ένα σίκουελ του 2ου tv spot.

Το ελαφρύ και χιουμοριστικό storytelling του διαφημιστικού spot έρχεται ουσιαστικά να σου θυμίσει ότι το καλσόν είναι must-have αξεσουάρ της γυναικείας γκαρνταρόμπας και η Julia Roberts είναι η καταλληλότερη πρέσβειρα, λόγω του διαχρονικού της στιλ, της παγκόσμιας φήμης της και της γενικής αποδοχής από το κοινό. Ενσαρκώνει ιδανικά το πνεύμα και τις αξίες που οι γυναίκες αποδίδουν στο brand: στιλ, θετικότητα, ενέργεια.

 

Η Calzedonia ιδρύθηκε στη Βερόνα το 1986 και οι συλλογές της αποτέλεσαν ορόσημο για τις τάσεις στο Legwear και το Beachwear, για όλη την οικογένεια, συνδυάζοντας την ποιότητα με το στιλ και τις προσιτές τιμές. Το 2017 σηματοδοτεί την είσοδο του brand στις αμερικάνικες και κινεζικές αγορές, ένα χρονικό σημείο έντονης ανάπτυξης και ενθουσιασμού που ενισχύεται και από το νέο αυτό διαφημιστικό το οποίο εστιάζει στις fashion συλλογές legwear της Calzedonia.

 

Η εκπληκτική προσοχή που δίνει η Calzedonia στις λεπτομέρειες και οι μοδάτες τάσεις της έχουν καταστήσει τα καλσόν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα, κάθε σεζόν αφού μπορεί να ακολουθεί την μόδα χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα. Η Calzedonia είναι ο τελικός προορισμός όπου κάθε γυναίκα μπορεί να προσφέρει στον εαυτό της όσα χρειάζεται και να γιορτάσει τη θηλυκότητά της ενώ κάνει shopping για εκείνα τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της στα οποία μπορεί πάντα να βασίζεται.