ΤΖΙΝ ΜΠΟΥΦΑΝ

Το trend στα τζιν παντελόνια που φορούν όλες οι fashion bloggers

Ο πιο κλασικός κανόνας για τα ρούχα, που δυστυχώς μας καταδυναστεύει μέχρι και σήμερα, λέει ότι πρέπει να φοράμε κυρίως μαύρα ρούχα αν έχουμε παραπάνω κιλά και να αποφεύγουμε οτιδήποτε σε λευκές αποχρώσεις, γιατί τονίζονται οι ατέλειές μας.

Αυτός ο περιορισμός μας έχει κάνει α) να κρυβόμαστε κάτω από μαύρα ρούχα μες στην νταλάκα και β) να αγνοούμε το νέο trend στα τζιν, που έχει ως πρωταγωνιστή το λευκό τζιν. Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, άσε τους χαζούς κανόνες στην άκρη και ενσωμάτωνέ το στις εμφανίσεις σου για τέλεια stylish summer looks. Οι fashion bloggers σε όλο τον κόσμο έχουν δείξει την προτίμησή τους στο λευκό τζιν και το έχουν αναδείξει σε κομμάτι- κλειδί, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Συνδύασέ το με t-shirts, πουκαμίσες, σανδάλια και sneakers και μην φοβηθείς να το φορέσεις με έντονα χρώματα. Παρακάτω θα βρεις πώς το φόρεσαν μερικές από τις αγαπημένες μας bloggers για να πάρεις ιδέες.

Total white look με κλασσικό jean jacket

Λευκό τζιν παντελόνι, λευκό t-shirt, τα αγαπημένα σου sneakers, μερικά διακριτικά βραχιόλια και το αγαπημένο σου τζιν μπουφάν συνθέτουν ένα casual chic outfit ιδανικό για τις πρωινές βόλτες στην πόλη και στο νησί.

A post shared by Alex Stedman (@thefrugality) on

Casual εμφάνιση με slides και top

Όταν έξω έχει ζέστη συνδύασε το λευκό σου τζιν με ένα top/ crop top σε φαρδιά γραμμή και απλά slides. Μην ξεχάσεις τα γυαλιά και το καπέλο σου για το απόλυτο summer in the city look.

Κομψό beach style με ολόσωμο μαγιό

Διάλεξε ένα τζιν σε χαλαρό boyfriend στιλ και πάρ’το μαζί σου στις διακοπές- φοριέται άνετα με το ολόσωμο μαγιό σου και ταιριάζει με τα σανδάλια ή τα flatforms σου.

Με ankle boots και πουκάμισο

Η καλοκαιρινή εκδοχή των ankle boots είναι ιδανική επιλογή παπουτσιού αν θέλεις να αναβαθμίσεις το στιλ του λευκού παντελονιού. Συνδύασέ το με μια ωραία πουκαμίσα και είσαι έτοιμη!

Με έντονο χρώμα σε πουκάμισο και παπούτσια

Τα λευκά παντελόνια για κάποιο λόγο φοβόμαστε να τα συνδυάσουμε με tops και παπούτσια σε έντονα χρώματα. Δες όμως τι ωραία που ταιριάζει στην Lizzy! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις ένα χρώμα που σου αρέσει ώστε να αισθάνεσαι άνετα και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους.

Get the Look

Super high waist skinny fit Touch jeans, Replay, 175 ευρώ

 

Κεντρική φωτογραφία: @songofstyle