ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Το ιδανικό outfit για τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Ξυπνάς με το ζόρι, δεν έχεις ΚΑΜΙΑ όρεξη να πας για δουλειά και βαριέσαι να κάνεις την παραμικρή προσπάθεια για να φορέσεις κάτι ενδιαφέρον. Αυτές τις μέρες η λύση είναι μια- όχι δεν θα σου πω να πάρεις τηλέφωνο στο γραφείο και να προσποιηθείς ότι είσαι άρρωστη (εξάλλου είναι νωρίς ακόμα για να πεις ότι κρύωσες ή ότι κόλλησες ίωση από την ανιψιά σου), αλλά να εμπιστευτείς το outfit- στολή που σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη.

Ποιο είναι αυτό; Τζιν και πουκάμισο, το ιερό δισκοπότηρο των fashionistas, το οποίο αποτελεί βάση για εξαιρετικά casual και μη outfits, καθώς μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με διάφορα αξεσουάρ. Αν, λοιπόν, σήμερα δεν ξέρεις τι να βάλεις δοκίμασε ένα από τους παρακάτω συνδυασμούς.

#1

Πάρε το αγαπημένο σου τζιν πουκάμισο, κούμπωσέ το μέχρι τη μέση, φόρεσε μια λεπτή ζώνη για να τονίσεις τη μέση σου, σήκωσε τα μανίκια και διάλεξε ένα skinny jean. Ορίστε, είσαι έτοιμη σε 10 λεπτά ΚΑΙ έχεις και ωραίο στιλ.

#2

Το λευκό πουκάμισο είναι MUST για κάθε ντουλάπα, γιατί συνδυάζεται με τα πάντα και απογειώνει το στιλ σου χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Φόρεσε το ανοιχτόχρωμο τζιν σου, βάλε λεπτεπίλεπτα χρυσά κοσμήματα και είσαι έτοιμη!

#3

Προφανώς και δεν θα έλειπαν οι ρίγες από αυτή τη λίστα! Τα ριγέ πουκάμισα συνδυάζονται εξαιρετικά με τα τζιν παντελόνια, σε όλα τα χρώματα και μεταμορφώνουν αμέσως και το πιο βαρετό outfit.

A post shared by Lisa Aiken (@lisa.aiken) on

 

Κεντρική φωτογραφία: @ropesofholland