TRENDS

Τι παπούτσια να φορέσεις με skinny jeans

Μπορεί τον τελευταίο καιρό τα mom jeans και αυτά με το χαλαρό fit να έχουν κερδίσει τις καρδιές μας και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα outfits μας, αλλά τα skinny jeans δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα (και την ντουλάπα μας). Αφενός γιατί μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και με το κατάλληλο styling να μεταμορφωθούν από casual σε evening glam και αφετέρου γιατί συνδυάζονται με διαφορετικά στιλ παπουτσιών.

Ποια είναι όμως αυτά που το αναδεικνύουν καλύτερα; Ύστερα από μια βόλτα στα άδυτα του street style ανά τον κόσμο εντοπίσαμε τα παπούτσια που είναι must have για να δημιουργήσεις υπέροχα outfits.

Πέδιλα με λεπτό τακούνι

Η εποχή για τα πέδιλα επιτέλους έφτασε. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι με λεπτό τακούνι και λεπτά λουράκια που δένουν στον αστράγαλο για να φαίνονται ακόμα πιο ψηλά τα πόδια σου.

Stillettos

Skinny jeans+ stillettos = L.F.E. Νομίζω δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο για τον πιο σύντομο τρόπο να μετατρέψεις ένα απλό jean σε ρούχο για βραδινή έξοδο.

Sneakers

Από την άλλη αν δεν τα πας καλά με τα stillettos μπορείς να διαλέξεις ένα ζευγάρι sneakers.

Πέδιλα με κορδόνια

Δυναμική είσοδο στη λίστα κάνουν και τα χαμηλά πέδιλα με κορδόνια, τα οποία είναι ιδανική επιλογή για πρωινό chic look αλλά και για ένα casual βραδινό. Plus, είναι πιο άνετα από αυτά με το λεπτό τακούνι.

Mules

Τα mules επανέρχονται στη μόδα και συνδυάζονται ιδανικά με τα skinny jeans- ειδικά αν είσαι ψηλή και δεν έχεις ανάγκη από λίγους πόντους τακούνι.

Γόβες με χοντρό τακούνι

Σε περίπτωση που δεν τα πας καλά με τα ψηλοτάκουνα αλλά θέλεις να φορέσεις γόβες, διάλεξε ένα ζευγάρι με χοντρό τακούνι. 

Flat εσπαντρίγιες

Αυτό το ζευγάρι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όταν ψάχνεις κάτι σε flat αλλά δεν θέλεις να φορέσεις ούτε τα sneakers σου ούτε τα mules.