STYLING TIPS

Να γιατί οι celebrities φορούν ένα νούμερο μεγαλύτερο παπούτσι

Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει αλλά στο κόκκινο χαλί έχουμε δει πολλές φορές τις celebrities να ισορροπούν σε γόβες που δεν τους εφαρμόζουν καλά στο πόδι. Όχι, δεν έχουν άχρηστο στιλίστα, που τους έφερε λάθος νούμερο απλά ακολουθούν ένα χρυσό κανόνα, που τις βοηθάει να αντέχουν τις πολλές ώρες στο κόκκινο χαλί.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την Kristen Stewart, από μια εμφάνισή της στη Βενετία· εδώ η Kristen φοράει σίγουρα ένα νούμερο μεγαλύτερο, το οποίο μπορεί να σου φαίνεται φοβερά άβολο, αλλά στην πραγματικότητα προστατεύει τα πόδια της από το πρήξιμο και τις φουσκάλες.

Για να αποφύγουν λοιπόν τον πόνο στα πέλματα και τα γενικότερα προβλήματα που δημιουργεί το πολύωρο περπάτημα στα πόδια μας (κακή κυκλοφορία του αίματος, πληγές στο πίσω μέρος από την πίεση), επιλέγουν να φορέσουν πιο μεγάλο παπούτσι, ώστε να μην πιεστούν και πονάνε κατά τη διάρκεια της δουλειά τους.

Πώς όμως δεν τους φεύγουν τα παπούτσια, σε ακούω να ρωτάς και θα σου απαντήσω ευθύς αμέσως ότι χρησιμοποιούν τους ειδικούς πάτους από σιλικόνη, οι οποίοι κρατάνε σταθερό το πόδι όπως και ειδική ταινία διπλής όψης.