STYLE

Δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου; Το καλύτερο κόλπο είναι αυτό

Μία βολτούλα στην Ερμού θέλω να κάνουμε. Δε θα καθυστερήσουμε. Να ρίξουμε μία ματιά στις βιτρίνες. Δε θα μπω πουθενά. Δεν έχω να αγοράσω τίποτα. Γιορτές, γενέθλια πέρασαν. Μόνο για την παρέα σε θέλω μαζί.

Αυτά του είπα για να τον καταφέρω. Φυσικά και υπήρχε απώτερος σκοπός. Δεν έμεινε πολύ για του Αγίου Βαλεντίνου και θέλω να δώσω σωστές κατευθύνσεις. Μη δω αρκουδάκι και πάθω δύσπνοια. Θα το σκεφτεί και μόνο του το ταίρι σου αλλά αν έχεις κάνει την προεργασία τότε όλα θα είναι καλύτερα.

Πήρα τον Γιώργο από το χέρι και βολτάραμε στην Ερμού. Πάνω, κάτω, κάτω, πάνω για να μην καρφωθώ μεμιάς. Και τότε εντόπισα την βιτρίνα τη σωστή. Η αγαπησιάρικη συλλογή της Pandora ήταν το ζητούμενο. Φυσικά και μπήκα. Και ο Γιώργος μαζί κι ας έκανε τον δύσκολο.

 

”Παιδί μου για μία ματιά θα μπούμε”. Ατάκα ”κλειδί”. Πες το κι ας μην το εννοείς. Για να τον καθησυχάσεις. Στη συλλογή Valentines γρήγορα.

Θα κάνετε μαζί μία πρώτη περιήγηση. Αφού μπήκε σε έχει καταλάβει, δεν χρειάζεται να πεις πολλά. Κολιέ, δαχτυλίδια και καταπληκτικά βραχιόλια με σύμβολα που θα σε ξετρελάνουν.

Πρώτη στάση: Βραχιόλι, το προσωπικό

 

Παίρνεις το βραχιόλι και προσθέτεις τα σύμβολα που ταιριάζουν στο στιλ σου. Για την βοήθεια που λέγαμε, ένα ”αυτό είναι τέλειο” δε θα ήταν κακό. Προσέχεις το βλέμμα του; Όχι πες μου σε παρακαλώ. Σημειώνει σιωπηλά.

Δεύτερη στάση: Δαχτυλίδι, το επίσημο

 

Αν πάμε στο δαχτυλίδι τα πράγματα σοβαρεύουν. Δε θα κάνει το βήμα πολύ εύκολα γιατί δε θα ξέρει αν σου κάνει. Το μόνιμο αντρικό πρόβλημα. Εγώ πάντως έδειξα στο περίπου. Και λέω στο περίπου γιατί έβαλα πάνω από τέσσερα, ταυτόχρονα. Αυτό με τα πέταλα καρδιάς και την κυβική ζιρκόνια ακόμα το έχω στο μυαλό μου.

Τρίτη στάση: Κολιέ, το αρχοντικό

 

Πάσχισα να τον υπνωτίσω με ένα κρεμαστό. Του είπα να συγκεντρωθεί και το βλέμμα του να κοιτά μόνο αυτό. Παράλληλα στο αυτί σιγοψιθύριζα ”Αυτό, αυτό, αυτό”. Έβαλα τα δυνατά μου, τουλάχιστον να το παραδεχτείς.

Τέταρτη στάση: Σκουλαρίκια, τα στιλάτα

 

Μικρά και διακριτικά. Από τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσε να σου κάνει. Είναι σικάτα και ταιριάζουν με όλα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ θα το φοράς το δώρο του.

Στάδιο 1ο: Κάνεις γλύκες

 

Στάδιο 2ο: Δοκιμάζεις και παράλληλα δείχνεις

 

Στάδιο 3ο: Δε φεύγεις αν δεν έχεις σιγουρευτεί

 

Στάδιο 4ο: Θα σου τη φέρει (τελικά) χωρίς να το καταλάβεις

 

 

Στάδιο 5ο: Only love

 

 

Η σημαντική πληροφορία

Ειδικά για την γιορτή των ερωτευμένων, η Pandora θα επιβραβεύσει τους άντρες που θα κάνουν δώρο στα κορίτσια τους. Θα έχουν την δυνατότητα να μπουν στην κλήρωση, για να είναι ανάμεσα στους 10 τυχερούς που μαζί με τη σύντροφό τους θα απολαύσουν ένα ειδικά σχεδιασμένο Pandora unique exclusive prive δείπνο στο ”Dinner in the Sky”, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων και να λάβουν μέρος σε ένα πρωτότυπο  ζωντανό ραδιοφωνικό show.

Επίσης οι 100 πρώτοι άνδρες που θα κάνουν τις αγορές τους το ίδιο χρονικό διάστημα κερδίζουν αυτόματα ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ανδρικής περιποίησης από την εξειδικευμένη ομάδα των ”Los Barberos”.

 

Σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι;

 

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

 

PANDORA Concept Stores

Αθήνα: Σύνταγμα, Ερμού 7, τηλ: 210 3229930, Γλυφάδα, Αγγ. Μεταξά 10 & Δουσμάνη, τηλ: 210 8949650, Κηφισιά, Κολοκοτρώνη 3, τηλ: 210 8014479, Kiosk στο «River West», τηλ: 210 5444415, «Τhe Mall Athens», τηλ: 210 6104519

New! Πειραιάς: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 17Α, τηλ: 210 4178915

Θεσσαλονίκη: Μediterranean Cosmos, τηλ: 2310 489572, Μητροπόλεως 88, τηλ: 2310 241225

Λάρισα: Κούμα 19, τηλ: 2410 250275

Κρήτη: Χανιά, Μουσούρων 57 & Χατζ. Γιάνναρη, τηλ: 28210 08716

New! Pandora Conceptstore, Ερμού 37, Σύνταγμα, τηλ. 210 3232644