SHOPPING

Βαλίτσα διακοπών για το Πάσχα. Τι πρέπει να πάρεις ανάλογα με τον προορισμό

Είσαι έτοιμη για τη mini απόδραση. Το θέμα σου είναι όμως τι θα πάρεις μαζί σου στη βαλίτσα στο ταξίδι για ​να πας στο βουνό ή το νησί και σου ​προτείνουμε τα ιδανικά outfits σε περίπτωση που παραμείνεις ή πας σε κάποια άλλη πόλη.

Παρακάτω λοιπόν θα βρεις τα πιο hot ρούχα και αξεσουάρ που εντοπίσαμε στην αγορά και σου​ φτιάξαμε​ τους ιδανικούς στιλιστικούς συνδυασμούς για να αποφύγεις τις  παγίδες.

​​​Πάσχα στην πόλη

Αν έχεις αποφασίσει να περάσεις τις πασχαλινές διακοπές στην Αθήνα ή σε κάποια άλλη πόλη, τότε θα μπορέσεις εύκολα να φορέσεις τα αγαπημένα σου πέδιλα με pencil ή mini φορέματα ή αλλιώς συνδύασε τα με φλατ παπούτσια που είναι ιδανικά για κάθε περίσταση.

 

Φόρεμα σε στενή γραμμή  ​Anna Riska 118€​

Πέδιλο Tsakiris Mallas 99€

Ζακέτα Celestino 16,95€

Τσάντα ώμου DKNY 195€

Τσόκερ και λεπτό κολιέ La Vie Jewelry57

Αθλητικά Gant 125€

Πάσχα στο νησί

Πάσχα στο νησί και φυσικά δε λείπει η αγαπημένη μας μαρινιέρα, συνδυάζεται τέλεια με τζιν, με cropped παντελόνια, ακόμα και φούστες σε όποιο στιλ σου ταιριάζει. Επίλεξε μπλε, κόκκινες και ουδέτερες αποχρώσεις για πιο ασφαλές αποτέλεσμα. Για παπούτσια προτείνουμε sneakers για τις casual εμφανίσεις και φλατ για το βράδυ.

 

Πλεκτή μαρινιέρα Friday’s Project 60€

Τζιν παντελόνι Edward 49,90€

Αθλητικό Kendall & Kylie 165€

Τσάντα ταχυδρόμου Zara 17,95€

Γυαλιά ηλίου Leon by Is_mini 180€

​Πάσχα στο ​βουνό

Τα ​ρούχα που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι αρκετά άνετα για να σε διευκολύνουν στις εξορμήσεις σου, χωρίς βέβαια να χάνεις το στιλ σου.​ Άνετα παπούτσια και ένα ζεστό παρκά θα σε καλύψει απόλυτα ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. ​Μην ξεχάσεις να πάρεις sneakers για το πρωί και ​μποτάκια για το βράδυ.​

 

Παρκά Zara 39,95€

Φόρεμα με μακρύ μανίκι Zara 29,95€

Μποτάκι από καστόρι Tods 297€

Σακίδιο πλάτης Glamorous 60€

Ρολόι Komono 99,95€

 

Καλά να περάσεις!