STYLE

Cosy days: Άνετα ρούχα για το σπίτι

Αφού και ο καιρός το επιτρέπει, μπορείς να μείνεις μέσα να φωνάξεις τούς φίλους σου, την οικογένειά σου ακόμα και ένα υποψήφιο γαμπρό  και να μαγειρέψετε  να δείτε ταινίες και γενικότερα να χαλαρώσετε.

Τα σαββατοκύριακα είναι σημαντικό να περνάς τον χρόνο σου όπως θες με τούς ανθρώπους που θες και είσαι χαλαρή, ευδιάθετη και ξεκούραστη. Φυσικά ότι θα βρίσκεσαι σπίτι δε σημαίνει πώς θα είσαι ατημέλητη αλλά μπορείς να είσαι στιλάτη και σέξι φορώντας πολύ άνετα ρούχα Οι επιλογές είναι πολλές και εξαρτάται και από τη θερμοκρασία που έχει ο καθένας σπίτι, από το στιλ του και από την περίσταση.

Kαταρχήν αν είσαι λάτρης του κολάν φόρεσε από πάνω μια άνετη μπλούζα που θα μπορούσε να είναι λίγο χαλαρή και να βγαίνει ένας ώμος έξω, απέφυγε να φορέσεις εφαρμοστή μπλούζα η  μπούστο γιατί θα είναι σαν να ετοιμάζεσαι να πας γυμναστήριο.

Μη φορέσεις αντρικές φόρμες που κρέμονται και είναι χαχόλικες αλλά φόρεσε πιο εφαρμοστές με ένα crooped top και μια χαλαρή ζακέτα ή με με ένα T-shirt. Αν είσαι τύπος που ζεσταίνεσαι μπορείς να φορέσεις αυτά τα πολύ άνετα μπλούζοφόρεματα με κάλτσες μέχρι το γόνατο. Φρόντισε οι παντόφλες που φοράς στο σπίτι σου να μην είναι παιδικές με cartoon, αλλά ούτε με τακούνι και φτερά, ένα άνετο μαλακό παπούτσι ή κάλτσες απλές ακόμα και ξυπόλητη θα  σε κάνει σίγουρα πολύ πιο σέξι.

Να προσέξεις τα μαλλιά σου μην είναι τελείως αχτένιστα μια αλογοουρά ή μια στέκα για τα μαλλιά θα κάνουν διαφορά στο σύνολο σου. Να θυμάσαι πάντα πως οι λεπτομέρειες  κάνουν τη διαφορά γιαυτό μη ξεχάσεις να φτιάξεις το στιλ σου φορώντας κάποιο αξεσουάρ και τι καλύτερο από τα βραχιόλια We Positive που στο καθένα  είναι τυπωμένες  ευχές που έχουν στόχο να μας μεταδίδουν τη θετική πλευρά της ζωής όπως, αγάπη,  φιλία και  καλή τύχη.
 

Φόρμα Body Talk 28,70€

Κολάν  Adidas 28,50€

 

Κολάν Body Talk 23,10€

Μπλούζα Body Talk 23,10€

Μακριά μπλούζα Freddy 41,99€

 

Πουλόβερ σαν φόρεμα Oysho 35,99€

 

Ζακέτα Carrie Cardigan 128,10€

Φόρεμα The KNLs 110€

Κάλτσες ψηλές Asos 7,14€

 

Φόρμα Body Talk 23,10€

Αξεσουάρ για τα μαλλιά Asos 2,86€

 

Μπλούζα Oysho 9,99€ και παντελόνι Oysho 14,99€

Μπλούζα  Anna Riska 38€

 

Παντόφλες Tory Bruch 116€

Βραχιόλια We Positive  22,90€

Διάβασε επίσης στο Ladylike

Οι 20 πιο ωραίες φούστες της αγοράς

Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα ρούχα για τα χιόνια