CELEBRITIES

Η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση και η Δούκισσα Νομικού το επιβεβαιώνει λίγο πριν το lockdown

instagram.com/dutchesss_

Αυτή η εβδομάδα ήταν σίγουρα οικογενειακή υπόθεση για την Δούκισσα Νομικού. Και καθώς ο χρόνος πιέζει μέχρι την επιβολή του δεύτερου lockdown, η παρουσιάστρια εκμεταλλεύεται τις τελευταίες στιγμές πριν μείνει στο σπίτι ποιοτικά, στο πλευρό της αγαπημένης της οικογένειας.

Το περασμένο σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού αποχαιρέτησε προσωρινά την πρωτεύουσα και κατευθύνθηκε προς τη Δυτική Πελοπόννησο. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους βρέθηκαν στην περιοχή της Μεσσηνίας, όπου και έκαναν mini αποδράσεις στα γύρω χωριά. Φυσικά, δεν έλειψαν οι φωτογραφίες. Η Δούκισσα Νομικού φωτογραφήθηκε μπροστά από το κάστρο της Μεθώνης αγκαλιά με τον ιππότη της, τον μικρό Σάββα.

«Ένα κάστρο και ο ιππότης μου. Εύχομαι να έχετε μια σφιχτή αγκαλιά να ζεσταίνει τη ψυχή σας και να σας δίνει δύναμη», έγραψε χαρακτηριστικά στο post η Δούκισσα Νομικού.

 

Η Δούκισσα φωτογραφίζεται με τους γονείς της

Ας μην μακρηγορήσουμε για το γεγονός ότι η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση. Διότι αυτή η φωτογραφία της οικογένειας Νομικού, το αποδεικνύει ακράδαντα. Πόση ομορφιά να χωρέσει σε μια φωτογραφία; Απ’ ό,τι φαίνεται, αρκετή. Μετά την απόδραση στη Δυτική Πελοπόννησο, η Δούκισσα Νομικού αφιέρωσε τον χρόνο της πριν το lockdown στους δυο αγαπημένους της γονείς, την Ούρσουλα και τον Νίκο Νομικό.

«Φαγητό με τους αγαπημένους μου γονείς πριν το lockdown», γράφει η Δούκισσα Νομικού κάτω από την οικογενειακή φωτογραφία.