ΜΟΔΑ

Βρες το στιλ σου ανάλογα με το ζώδιό σου

Μπορεί όταν ακούς το 'τι ζώδιο είσαι;' είτε να τρέμεις είτε να το φωνάζεις περήφανα (αν είσαι παρεξηγημένος Σκορπιός) αλλά όταν είναι στο όνομα της μόδας, τότε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Μπορεί να μην το ξέρεις ακόμα, αλλά η λατρεία σου για θηλυκά, floral φορέματα ή για ανδρόγυνο στιλ να μην είναι τυχαία.

Το ζώδιό σου μπορεί στην πραγματικότητα να σου δώσει μερικές περίεργα ακριβής απαντήσεις όσον αφορά το γιατί ντύνεσαι όπως ντύνεσαι. Βρες παρακάτω τι κάνει το στιλ σου μοναδικό είτε είσαι ζώδιο της γης, της φωτιάς, του αέρα ή του νερού. Αυτά είναι τα στιλιστικά μυστικά που σε κάνουν αυτό που είσαι.

Κριός

Το στιλ σου: Είσαι δημιουργική και cool σε ο,τι έχει να κάνει με τη μόδα. Μπορεί να μην φοράς το πιο εκκεντρικό print ή το πιο κοντό φόρεμα -τα αγαπημένα σου κομμάτια είναι λίγο πιο χαμηλών τόνων- αλλά τα συνδυάζεις με τέτοιο τρόπο που ξεκινάς νέα trends. Μπορεί να έχεις πολύ χαρακτηριστικό στιλ αλλά το κρατάς πάντα μοντέρνο και φρέσκο.

Ταύρος

Το στιλ σου: Εκτιμάς την άνεση αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλεις να δείχνεις όμορφη. Ζεις για το αγαπημένο σου άνετο τζιν, αλλά θα το συνδυάσεις με τα πιο στιλάτα αθλητικά παπούτσια που υπάρχουν. Έχεις μεγάλη αγάπη στο να φτιάχνεις σύνολα και πάντα θα τραβάς την προσοχή χωρίς όμως να φαίνεται σαν να το έχεις σχεδιάσει και τόσο πολύ.

Δίδυμοι

Το στιλ σου: Δεν σου αρέσει να μένεις προσκολλημένη σε ένα συγκεκριμένο στιλ. Είσαι το ίδιο άνετη με το να φορέσεις ένα απλό τζιν και t-shirt με το να φοράς το πιο ψηλό ζευγάρι τακούνια που έχεις. Λατρεύεις τα αξεσουάρ αλλά τα αλλάζεις συνεχώς, ανάλογα με τη διάθεση σου. Απλά δεν θέλεις να περιορίζεσαι.

Καρκίνος

Το στιλ σου: Είναι ο ορισμός του κλασσικού. Τείνεις προς την πιο θηλυκή πλευρά των ρούχων και χρώματα όπως μπεζ, κόκκινο και ιβουάρ. Ενώ σου αρέσουν τα πιο σοφιστικέ κομμάτια, το στιλ σου δεν είναι καθόλου ‘παλιό’.

Λέων

Το στιλ σου: Είναι πληθωρικό, χρωματιστό και είσαι πάντα έτοιμη για μια νέα πρόκληση. Νιώθεις πιο άνετα όταν φοράς οτιδήποτε σου φαίνεται όμορφο και εκκεντρικό την ίδια στιγμή.

Παρθένος

Το στιλ σου: Είσαι θηλυκή και συγχρόνως πρακτική. Κλίνεις προς πανέμορφα κομμάτια που έχουν μία δόση sexiness χωρίς να είναι υπερβολική.

Ζυγός

Το στιλ σου: Είσαι η master των συνδυασμών. Μπορείς τη μία μέρα να φοράς ένα ρομαντικό φόρεμα και την επόμενη να είσαι ο ορισμός του ανδρόγυνου στιλ. Διαλέγεις κλασσικά κομμάτια αλλά πάντα φροντίζεις να δώσεις μία έξτρα δόση μοντέρνου στιλ.

Σκορπιός

Το στιλ σου: Συγκεντρωμένο, προσεγμένο, κομψό. Έχεις ένα συγκεκριμένο look και μένεις σε αυτό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει καθόλου οτι είσαι βαρετή -πάντα καταφέρνεις να δίνεις μια στιλιστική νότα στο ντύσιμό σου που σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Τοξότης

Το στιλ σου: Προσεγμένο, καλά δομημένο και θηλυκό. Λατρεύεις τα έντονα χρώματα και δεν έχεις συναντήσει ποτέ ένα print που να μην σου άρεσε.

Αιγόκερως

Το στιλ σου: Απλό αλλά σοφιστικέ. Σου αρέσει να ντύνεσαι πολύ κομψά αλλά αν ένα ρούχο δεν είναι εύκολο να φορεθεί, δεν θα το φορέσεις. Κλίνεις προς τα πολύ κλασσικά κομμάτια με μικρές εναλλαγές στις λεπτομέρειες.

Υδροχόος

Το στιλ σου: Είναι καινοτόμο, χρωματιστό και διασκεδαστικό. Δεν ντύνεσαι ποτέ για τους άλλους -φοράς αυτό ακριβώς που σε κάνει χαρούμενη. Ενώ άλλοι μπορεί να φοβηθούν να φορέσουν έντονα χρώματα ή prints, εσύ δεν φοβάσαι να πειραματιστείς.

Ιχθύς

Το στιλ σου: Μπορεί κάποιοι να περιέγραφαν το στιλ σου ως bohemian, υπάρχει κάτι πολύ παραπάνω στο χαρακτηριστικό σου look. Κλίνεις προς απαλά, αέρινα κομμάτια που έχουν μία ελαφριά δόση sexiness.