ΜΑΓΙΟ

Βρες το μαγιό που σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου

Έχεις περάσει ατέλειωτες ώρες προσπαθώντας να βρεις το τέλειο μαγιό, αλλά η απάντηση βρισκόταν μπροστά σου εξαρχής, στον κόσμο της αστρολογίας.

Ακόμα κι αν δυσκολεύεσαι να πιστέψεις το καθημερινό σου ωροσκόπιο, μπορείς να μάθεις πολλά για το προσωπικό σου στιλ ανάλογα με τα ζώδιό σου, οπότε άσε τη μοίρα να αποφασίσει και για το ποιο μπικίνι σου ταιριάζει περισσότερο. Είτε είσαι τολμηρή Λέων, είτε σοφιστικέ Ζυγός, κάναμε έρευνα για να σε βοηθήσουμε να βρεις το τέλειο μαγιό. Βρες παρακάτω το δικό σου πριν έρθουν οι καυτές μέρες του καλοκαιριού.

Κριός

Βρες ένα μαγιό με λιγότερο προβλέψιμο κόψιμο και έντονο print. Απλά φρόντισε να είναι άνετο όσο είναι chic.

Ταύρος

Όταν διαλέγεις μαγιό σε νοιάζει η άνεση όσο και το να δείχνεις όμορφη. Και ενώ οι άλλοι ακολουθούν trends, το ιδανικό μαγιό για ‘σένα θα είναι cool και την επόμενη σεζόν. Βρες κάτι που θα είναι sexy και σοφιστικέ.

Δίδυμος

Για ‘σένα τα μπικίνι φτιάχτηκαν για mix & match. Από έντονα prints σε cool κοψίματα, δεν υπάρχει συνδυασμός που να μην μπορείς να υποστηρίξεις.

Καρκίνος

Ένα καλό μαγιό πρέπει να είναι πρακτικό αλλά και με μία θηλυκή πλευρά. Τείνεις προς το λευκό (που είναι και το χρώμα σου), με κόψιμο που είναι καλαίσθητο και κολακευτικό χωρίς να είναι υπερβολικά sexy.

Λέων

Χρειάζεσαι το πιο λαμπερό μπικίνι στην παραλία γιατί δεν είσαι αυτή που θα ταιριάζει με το πλήθος. Βρες κάτι διασκεδαστικό και sexy.

Παρθένος

Συνήθως σε τραβάνε τα θηλυκά στιλ αλλά το ιδανικό σου μαγιό έχει τη λεπτομέρεια που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Ζυγός

Δεν φοβάσαι να δοκιμάσεις κάτι νέο, οπότε μείνε μακριά από ένα κλασσικό, απλό μπικίνι. Διάλεξε ένα στο χρώμα σου, δηλαδή το μπλε, με κολακευτικές ρίγες.

Σκορπιός

Το ιδανικό μαγιό για ‘σένα είναι κομψό αλλά ποτέ βαρετό. Και αφού η ντουλάπα σου είναι γεμάτη από μαύρα, γιατί το μαγιό σου να είναι διαφορετικό; Βρες κάτι sexy και τολμηρό, όπως εσύ.

Τοξότης

Ενώ κάποιος θα περιέγραφε το στιλ σου ως προσεγμένο σε γενικές γραμμές, δεν γίνεται πληκτικό. Λατρεύεις τα χρώματα και τα prints που τραβούν τα βλέμματα και τις θηλυκές σιλουέτες.

Αιγόκερως

Κάποιος θα περιέγραφε το στιλ σου ως σοφιστικέ αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει sexy στοιχείο στο look σου. Ενώ δεν είσαι αυτή που θα δείξει πολλά, αποκαλύπτεις τις καμπύλες σου με δελεαστικές λεπτομέρειες και κλασσικές σιλουέτες.

Υδροχόος

Δεν υπάρχει τίποτα διακριτικό στο στιλ σου. Τείνεις προς στιλ που σε κάνουν χαρούμενη -δεν σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι. Ζωηρά χρώματα, prints που τραβούν τα βλέμματα -θα τα δοκιμάσεις όλα.

Ιχθύς

 

Τα λαχούρια είναι το πιο ιδανικό print για ‘σένα, σε συνδυασμό με ένα παιχνιδιάρικο κόψιμο. Νιώσε bohemian ενώ η κλασσική σιλουέτα κρατάει το look σου από το να φαίνεται υπερβολικά χαλαρό.