ΜΟΔΑ

Τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού ανάλογα με το ζώδιό σου

Όλα τα ζώδια έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, κάποιοι είναι περήφανοι γι' αυτά και για κάποια άλλα όχι. Σε κάθε περίπτωση, εμείς με βάση των χαρακτήρα όλων των μελών του ζωδιακού κύκλου, δημιουργήσαμε τα τέλεια σύνολα για το πρώτο ραντεβού -και σου εγγυόμαστε απόλυτη επιτυχία.

Από το μπούστο του Σκορπιού, στον ρομαντικό Ιχθύ αυτά είναι ακριβώς τα ρούχα και αξεσουάρ που χρειάζεσαι. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να προσέχεις απλά μη λερωθείς με σάλτσα.

Κριός

Είσαι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και απεριόριστη ενέργεια,σου αρέσει η περιπέτεια και θέλεις να είσαι πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το κόκκινο είναι το χρώμα που σου ταιριάζει.

Ταύρος

 

Είσαι ζώδιο της Γης με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη. Θέλεις να πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και δύσκολα αλλάζεις παραστάσεις. Σου αρέσει να ντύνεσαι με καλά και ωραία ρούχα. Προτιμάς ένα λευκό top και τζιν, οπότε παίξε με τα κλασσικά αυτά κομμάτια βάζοντας λίγο χρώμα.

Δίδυμος

Είσαι ζώδιο του Αέρα με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή. Είσαι ένα ζώδιο που έχει δύο όψεις και μπορείς να αλλάζεις διάθεση,είσαι διπλωμάτης,ετοιμόλογος και μπορείς να προσαρμοστείς εύκολα σ’ ένα χώρο. Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό σου,είναι η ευελιξία και η επικοινωνία σου. Να θυμάσαι πως αν δεν μπορεί να σε διαχειριστεί στα πιο χρωματιστά σου μπορείς να σηκωθείς να φύγεις κατευθείαν.

Καρκίνος

Είσαι ζώδιο του Νερού με κυβερνήτη πλανήτη τη Σελήνη. Είσαι πολύ ευαίσθητος,έχεις πολλές εναλλαγές στη διάθεσή σου και ο κύριος λόγος είναι η Σελήνη, που κάνει πολλές και διαφορετικές όψεις κάθε μέρα, έτσι η επιρροή είναι άμεση. Διάλεξε ένα ρομαντικό και όμορφο φόρεμα και διακριτικά αξεσουάρ.

Λέων

Είσαι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Ήλιο. Αγαπάς τα παιδιά,έχεις πολλά χαρίσματα και σου αρέσει η διασκέδαση. Θέλεις να είσαι κυρίαρχος παντού και να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Σου αρέσει η πολυτέλεια, οπότε διάλεξε χρώματα όπως λευκό, κόκκινο και χρυσό.

Παρθένος

Είσαι ζώδιο της Γης με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή. Είσαι πρακτικός, συντηρητικός και σκέφτεσαι μ’ ένα περίεργο τρόπο, που λίγοι καταλαβαίνουν. Αγαπάς αυτό που κάνεις και θέλεις να απολαμβάνεις τα υλικά αγαθά. Μείνε πιστή στην αγάπη σου για τη γη και διάλεξε ένα boho σύνολο.

Ζυγός

Είσαι ζώδιο του Αέρα με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη. Είσαι πολύ ευχάριστος σαν χαρακτήρας,κοινωνικός,με πολλές γνωριμίες. Έχεις πολύ καλή έκφραση του λόγου σου και σου αρέσουν οι συζητήσεις με καλή παρέα. Έχεις διπλωματία,είσαι κοινωνικός και γενναιόδωρος. Το σακάκι λέει “είμαι κομψή”. Το φόρεμα λέει “είμαι όμως και έτοιμη για πάρτυ”.

Σκορπιός

Είσαι ζώδιο του Νερού με κυβερνήτες πλανήτες τον Άρη και τον Πλούτωνα. Έχεις πολλά και έντονα συναισθήματα, αλλά στο πρόσωπό σου φαίνεται μια ψυχρότητα, μια παγερότητα, σαν να μη νοιάζεσαι για κανέναν, παρά μόνο για τον εαυτό σου. Η αλήθεια είναι, πως θέλεις να νιώθεις ασφαλής για να μην πληγωθείς, γιατί γίνεσαι φοβερά εκδικητικός. Και μόνο ένας Σκορπιός θα φορούσε bustier στο πρώτο ραντεβού (και αυτό το ξέρω γιατί είμαι ένας).

Τοξότης

Είσαι ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Δία. Τα χαρακτηριστικά που σου ταιριάζουν είναι η εκφραστικότητα,η ειλικρίνεια και η αισιοδοξία για τη ζωή. Διαθέτεις δυναμικό χαρακτήρα,τόλμη και εξυπνάδα. Να είσαι άνετη με τζιν και t-shirt και συγχρόνως τσαχπίνα.

Αιγόκερως

Είσα ζώδιο της Γης με κυβερνήτη πλανήτη τον Κρόνο. Είσαι επίμονος, ξεροκέφαλος, εγωιστής, οργανωτικός, σταθερός και έχεις ανεπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης. Το φόρεμα θα μπορούσε να είναι κατευθείαν απ’ το γραφείο, τα παπούτσια σίγουρα όχι όμως.

Υδροχόος

Είσαι ζώδιο του Αέρα με κυβερνήτες πλανήτες τον Ουρανό και τον Κρόνο. Είσαι καλός, συμπαθητικός, φιλικός, έξυπνος, φιλαλήθης και έχεις μεγάλη δημιουργικότητα και ανεκτικότητα. Μπλε, τζιν και λαμπερές λεπτομέρειες.

Ιχθύς

 

Είσαι ζώδιο του Νερού με κυβερνήτες πλανήτες τον Ποσειδώνα και τον Δία. Είσαι συμπαθητικός, δίκαιος, ευαίσθητος, ανθρωπιστής καλός ακροατής και μπορείς να στηρίξεις ένα φίλο σε μια δύσκολη στιγμή. Τι ωραία να είσαι το γλυκό ζώδιο που μπορεί να φορέσει αυτό το υπέροχο playsuit.