ΜΟΔΑ

Ladylike gift guide: Διαλέξαμε κι εμείς τα δώρα μας για τους αγαπημένους μας

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βρεις το κατάλληλο δώρο για τους αγαπημένους σου. Με τα παιδιά να είναι ο πιο εύκολος αλλά και απαιτητικός παραλήπτης, για τους υπόλοιπους αγαπημένους σου ανθρώπους πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω. Κι αυτό γιατί θέλεις να τους ευχαριστήσεις, να τους κάνεις να ενθουσιαστούν ή να τους πάρεις κάτι που θα τους μείνει, θα τους σημαδέψεις θα τους κάνει χαρούμενους.

Εμείς εδώ στο Ladylike, συζητάμε εδώ και μέρες τα πρωτοχρονιάτικα δώρα γι’ αυτό φροντίσαμε να φτιάξουμε τη δική μας λίστα με ένα σωρό προτάσεις για όλα τα γούστα. Το Xmas gift guide θα σε οδηγήσει στη σωστή επιλογή δώρου για όποιον κι αν το προορίζεις. Μέσα από μία διασκεδαστική και πολύ εύκολη διαδικασία, οι καλύτερες προτάσεις δώρων θα εμφανιστούν μπροστά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μερικά scroll down. Εμάς μας διευκόλυνε και βρήκαμε τα ιδανικά δώρα. Είμαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσει πολύ.

Η Δήμητρα διάλεξε για τον σύντροφό της

 

”Νομίζω πως έχω κάνει την πιο safe επιλογή. Ακριβώς επειδή δεν μπορώ να κατατάξω τον σύντροφό μου σε μία από τις ακόλουθες κατηγορίες (κλασικός, εκκεντρικός, αθλητικός ή μοντέρνος), μιας και είναι λίγο από όλα, θα επιλέξω να του κάνω δώρο το Playstation 4. Ειλικρινά, υπάρχει άντρας εκεί έξω που δε θα χαρεί με αυτό το δώρο; Υπάρχει άντρας εκεί έξω που θα ανοίξει τη σακούλα, θα δει το playstation και θα δυσανασχετήσει; Δε νομίζω! Γιώργο, ετοιμάσου για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Είμαι μεγάλη ψυχή!”

Η Δέσποινα διάλεξε για τη μαμά της

 

Κάτω από το δέντρο η μαμά μου θα έχει ένα κουτί με τα τέλεια ankle boots Castaner 100% χειροποίητης κατασκευής από βελούδο. Μπλε για να ταιριάζει με όλα και με πιο ψηλό πάτο για να είναι πιο άνετα.

Η Μάριον διάλεξε για τη φίλη της

 

Στη φίλη μου τη Μυρτώ σκέφτηκα να πάρω φέτος μια μηχανή ποπ κορν γιατί μέσα στους στόχους του 2018 είναι να μείνουμε μαζί. Σίγουρα στη μεταξύ μας συγκατοίκηση θα έχουμε movie night in, οπότε θα εκμεταλλευτώ κι εγώ δεόντως το δώρο που της διάλεξα.

Η Μαριλέλλα διάλεξε για τον μπαμπά της

 

Βιβλίο ναι. Και μυστηρίου. Αυτά του αρέσουν του μπαμπά. Κι επειδή είναι και δύσκολος αναγνώστης, που δεν τρομάζει εύκολα, αυτή τη φορά ήθελα να βρω κάτι να του κάνω την έκπληξη. Κι έγινε πολύ εύκολα, το βρήκα στο Gift Guide-για την ακρίβεια με βρήκε εκείνο-. “Μπαμπάς, κλασικός” και ιδού το αποτέλεσμα. Αυτή η Ισλανδή συγγραφέας είναι γνωστό φιντάνι της αστυνομικής λογοτεχνίας. Είμαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσει ο πατέρας. Άλλωστε έχουμε και το ίδιο DNA 😉

Η Βιβή διάλεξε για τον εαυτό της

 

Γιορτές χωρίς λάμψη δεν νοούνται. Γι’ αυτό δεν μπορώ να μην πάρω ακόμα μία παλέτα με highlighter. Είναι ένα δώρο που οφείλω να κάνω στον εαυτό μου, ειδικά αυτές τις μέρες που όσες παλέτες κι αν έχεις, δεν είναι αρκετές. Η Smashbox Spotlight Palette θα είναι το φετινό δώρο στον εαυτό μου για το λαμπερό μακιγιάζ του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν κι όχι μόνο. Αναμειγνύεις όλες τις αποχρώσεις μαζί και τις απλώνεις σαν ρουζ κάθε πρωί. Θα ενθουσιαστείς όπως κι εγώ.

Εγώ διάλεξα για τη βαφτιστήρα μου

 

Η Μαλένα έχει μεγαλώσει πια και τα παιχνίδια αν και δεν της περνούν αδιάφορα δεν είναι προτεραιότητά της. Μία τούλινη φούστα όπως αυτή που βρήκα στην κατηγορία του παιδιού στο Xmas Gift Guide του Ladylike θα την κάνει πολύ χαρούμενη. Την φαντάζομαι ήδη να τη φοράει με τα καλά της παπούτσια και να μου ζητάει να βάλει λίγο lip gloss με glitter. Μαζί με τη φούστα όμως, θα της πάρω και την Μονόπολη για να παίξουμε μαζί κάτω από το δέντρο, μία συνήθεια χρόνων που απολαμβάνω κι εγώ.