TIPS

Ο σωστός τρόπος να αποθηκεύεις τα πουλόβερ για να μη χάσουν τη φόρμα τους

Η οργάνωση της ντουλάπας είναι ίσως από τις δυσκολότερες εξισώσεις που καλείσαι να λύσεις στην καθημερινότητά σου. Μία σπαζοκεφαλιά που σου παίρνει πολύ καιρό να λύσεις και όταν νομίζεις ότι τα καταφέρνεις, συνειδητοποιείς ότι έχεις απλά ξεχάσει να υπολογίσεις ένα ακόμα δεδομένο που μόλις εμφανίστηκε σε μία σακούλα, ένεκα της εκπτωτικής περιόδου για παράδειγμα.

Δεν είμαι σαφώς, ο σωστός άνθρωπος να σου πει πώς θα οργανώσεις σωστά την ντουλάπα σου γιατί η δική μου πότε δεν είναι μαζεμένη και η αλήθεια είναι ότι πάντα νιώθω ότι είναι τόσο μικρή που ασφυκτιούν τα ρούχα μου εκεί μέσα. Ας μη γελιόμαστε όμως, δεν είμαι η μόνη. Είτε έχεις μία δίφυλλη ντουλάπα, είτε ένα ολόκληρο δωμάτιο το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ξέρεις να τα αποθηκεύεις σωστά, τότε όλα θα είναι στη θέση τους.

Ωστόσο, καλό είναι μερικά ρούχα που είναι ευαίσθητα να τα προσέξεις λίγο παραπάνω. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα πουλόβερ που φέτος τα έχεις ήδη φορέσει πολύ και θα συνεχίσεις. Εξάλλου είναι ένα από τα ρούχα με διαχρονική αξία, επομένως, μάθε να τα αποθηκεύεις σωστά στην ντουλάπα, έτσι ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους και να είναι έτοιμα για την επόμενη ή και την μεθεπόμενη σεζόν.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος όμως; Σίγουρα όχι διπλωμένα και πατηκωμένα μαζί με μία ντουζίνα ακόμα στο ράφι και όχι κρεμασμένα όπως τα πουκάμισα και τα σακάκια σου. Υπάρχει ένας τρόπος, καθόλου περίπλοκος, για να διπλώσεις στην κρεμάστρα το πουλόβερ σου και να μείνει εκεί χωρίς να χάσει τη φόρμα του.

Δες προσεκτικά το video και θα καταλάβεις αμέσως πώς να «τυλίγεις» το πουλόβερ σου σε μία κανονική κρεμάστρα. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι ίσως το μέγεθός της, που πρέπει να είναι ανάλογο με αυτό του πουλόβερ σου.