VICTORIA'S SECRET

Victoria’s Secret 2014: Τι κορμιά είναι αυτά Παναγία μου;

Το περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία για το λαμπερό της υπόθεσης. Λες και δεν ξέραμε ότι με τις πρώτες εικόνες θα παθαίναμε σοκ; Λες και δεν είχαμε δει προηγούμενα show της Victoria's Secret; Για ακόμη μία φορά προσπαθούσαμε να μαζέψουμε το σαγόνι μας. Να σταματήσουμε να κοιτάμε σαν χαζές τα μοντέλα που ανέβηκαν στην πασαρέλα.

Πάνω από 40 άγγελοι προσγειώθηκαν στη σκηνή του Earls Court στο Λονδίνο για να προκαλέσουν την απόλυτη αναστάτωση σε άνδρες, γυναίκες, παιδιά, γιατιά, σκυλιά και λοιπά έμβια όντα.

Θα το πω, όπως θα το πεις στις φίλες σου το μεσημέρι που θα τις πάρεις για να πείτε τα νέα της ημέρας. Τι κορμιά είναι αυτά; Βλέπουν καλά τα μάτια μου; Αυτά τα κορίτσια τι κάνουν; Θεός αν είναι κι αν μ’ αγαπάει κανείς, που θα ‘λεγε και η Χαρούλα σε μία τόσο δύσκολη στιγμή.

Ναι, λοιπόν. Τεράστιος θαυμασμός και τίποτα άλλο. Όσο περίεργη κι αν είσαι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να μην το παραδεχθείς, να μην κουνήσεις καταφατικά το κεφάλι σε περίπτωση που τα λόγια είναι φτωχά και βγαίνουν μετά δυσκολίας.

 

Ήταν όλες τους εκεί. Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Candice Swanepoel, Karlie Kloss και Lily Aldridge ανέβασαν τη θερμοκρασία του δωματίου και τη δική μας.

Οι εκλεκτές που φόρεσαν το Fantasy Bra ήταν η Alessandra και η Adriana. Φόρεσαν εσώρουχα αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργία του οίκου κοσμημάτων Mouawad. Κάτι απλό μωρέ για κάτω από το ζιβάγκο. Κεντημένα με 16.000 ρουμπίνια, διαμάντια και ζαφείρια, συνδυασμένα με χρυσό 18 καρατίων. Χρειάστηκαν μόνο 1.380 ώρες. Καταλαβαίνεις γιατί ανέβηκε τόσο το τελικό ποσό;

 

Στη σκηνή μαζί με τις θεότητες ανέβηκε η Taylor Swift, η Ariana Grande και ο Hozier. Και καλά το αγόρι είναι αγόρι και δεν έχει πρόβλημα. Οι άλλες δύο πείτε μου με τι κουράγιο στάθηκαν δίπλα τους;

 

5 μακιγιέρ, 25 κομμωτές, φτερά, πούπουλα, λάμψεις, διαφάνειες σε ένα show που μας έκανε μεγάλο κακό. Οι μισές του γραφείου ξεκίνησαν δίαιτα και οι υπόλοιπες θυμήθηκαν τη συνδρομή του γυμναστηρίου. Η αίθουσα γέμισε τάπερ, μπάρες δημητριακών και yoga mats.

Ολόκληρο το show στις 9 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε…

Αφήστε το σαγόνι να πέσει, χωρίς ντροπή

Victoria’s Secret 2014 Fashion Show

 

Το Ladylike.gr θέλει να ανέβει στο catwalk

Τα 10 μοντέλα της Victoria Secret που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Χτίσε το κορμί της Miranda Kerr σε 15 λεπτά

H Doutzen Kroes θα σε πάει στα ουράνια

Adriana Lima: Αποκαλύπτει τα μυστικά της υπέροχης σιλουέτας της