OUTFITS

Πώς να κρατήσεις την ψάθινη τσάντα στην πόλη σύμφωνα με μία fashion blogger

Η ψάθινη τσάντα που είχες ταυτίσει με την παραλία, είναι πια μέρος του καθημερινού σου στιλ. Το περσινό καλοκαίρι έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή της και φέτος θα γίνει το must-have item για κάθε fashion girl. Οι εκδοχές της είναι τόσες που είναι σχεδόν αδύνατον να μην βρεις αυτή που θα ταιριάξει με το στιλ σου και θα καλύπτει τις ανάγκες σου καθημερινά. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις τον σωστό τρόπο να τη συνδυάζεις, τα outfits με τα οποία δε θα δείχνει παράταιρη αλλά θα τα ολοκληρώνει με στιλ.

Η fashion blogger Cheralee Lyle που ζει στην Νέα Υόρκη φαίνεται να έχει αδυναμία σε αυτές τις τσάντες και τις χρησιμοποιεί πολύ συχνά για τα outfits της. Κάθε φορά, λοιπόν, φροντίζει να υπάρχει η σωστή ισορροπία στο αποτέλεσμα και σκέφτηκα να ασχοληθούμε λίγο με τις προτάσεις της, εκμαιεύοντας στοιχεία που θα βοηθήσουν την ψάθινη τσάντα να ενταχθεί στο στιλ της καθημερινότητας εύκολα.

A post shared by Cheralee Lyle (@cheraleelyle) on

Το floral belted φόρεμα είναι ίσως το πιο αέρινο ρούχο που μπορείς να φορέσεις στην πόλη την άνοιξη. Αν του του ταιριάζει μία τσάντα απόλυτα είναι σίγουρα η ψάθινη για να γίνει ένα άψογο, ανοιξιάτικο street look.

A post shared by Cheralee Lyle (@cheraleelyle) on

Ένα ριγέ παντελόνι είναι ιδανικό για την άνοιξη. Φόρεσέ το με ένα απλό top, ένα ζευγάρι πέδιλα και την ψάθινη τσάντα σου για ένα girly-chic στιλ.

A post shared by Cheralee Lyle (@cheraleelyle) on

O πιο safe τρόπος για να δώσεις στο τζιν παντελόνι σου μία ανοιξιάτικη πινελιά είναι να το συνδυάσεις με τα λευκά sneakers κι ένα floral top. Φυσικά σε αυτό το σύνολο, η ψάθινη τσάντα ταιριάζει απόλυτα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/cheraleelyle