TRENDS

Η πλαστική τσάντα Céline μοιάζει με αυτή του super market αλλά κοστίζει όσο τα ψώνια του μήνα

Πλέον ξέρεις ότι τα περίεργα και υπερβολικά κομμάτια που βλέπεις στα catwalks δεν είναι πάντα φορέσιμα. Οι σχεδιαστές τα δημιουργούν για να αποδώσουν καλύτερα το θέμα του fashion show και να κάνουν αντιληπτή την έμπνευσή τους. Έτσι, όταν είδες στο catwalk της Céline για το καλοκαίρι μία πλαστική τσάντα - σακούλα με το logo του οίκου και μερικές ακόμα πληροφορίες που βρίσκεις στις πλαστικές σακούλες των super market, ίσως να μην σου πέρασε από το μυαλό ότι η Phoebe Philo την σχεδίασε για να βγει στην παραγωγή. Κι όμως, η πλαστική τσάντα του οίκου Céline, κοστολογήθηκε για $590 και πωλείται στο Céline x Nordstrom pop-up store στο Σιάτλ.

A post shared by Nordstrom (@nordstrom) on

 

Μεταξύ άλλων αντικειμένων που διατίθενται αποκλειστικά στο Céline x Nordstrom pop-up store μπορεί κανείς να βρει κι αυτή την πλαστική τσάντα και να την αποκτήσει έναντι ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού. Προφανώς, αυτή η αγορά αφορά συλλέκτες αντικειμένων μόδας και λόγω αισθητικής αλλά και τιμής.

A post shared by Céline Official (@celine) on

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζονται ανάλογα αντικείμενα, από διάσημους οίκους, αφού αντίστοιχα έχουμε δει και ένα φόρεμα που θυμίζει σακούλα καθαριστηρίου από τον οίκο Moschino που κοστίζει $734 και έχει κιόλας εξαντληθεί.

 

Κεντρική φωτογραφία: Nordstrom