STYLING TIPS

5 ιδέες για να συνδυάσεις τα παπούτσια με την τσάντα σου όπως οι fashionistas

Θυμάσαι μερικές δεκαετίες πριν που κάθε καλό ζευγάρι παπούτσια συνοδευόταν από το αντίστοιχο τσαντάκι; Ήταν τότε που η τσάντα έπρεπε να συμφωνεί με τα παπούτσια σε χρώμα αλλά και σε ύφος. Μαύρη τσάντα, μαύρα παπούτσια και αντίστοιχα το ίδιο με τα υπόλοιπα χρώματα. Φυσικά, αυτό το matchy – matchy με την τσάντα και τα παπούτσια ξεπεράστηκε και οι συνδυασμοί απελευθερώθηκαν. Κανένας περιορισμός δεν υπάρχει πια στους συνδυασμούς κι αυτό σημαίνει ότι είσαι ελεύθερη να παίξεις με τα διάφορα trends που αυτό το καλοκαίρι είναι πολλά και όλα τους τόσο όμορφα που δεν μπορείς να τους αντισταθείς.

Έτσι, λοιπόν, συγκέντρωσα μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα combos σε παπούτσια και τσάντα από το street style του Μιλάνου και του Παρισιού και θα τα βρεις παρακάτω για να πάρεις έμπνευση. Όλα αποτελούνται από τα πιο hot trend της σεζόν, γι’ αυτό το πιθανότερο είναι κάποια από αυτά που θα δεις να υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σου και να μην έχεις σκεφτεί να τα συνδυάσεις ακόμα. Ρίξε μία ματιά και πάρε ιδέες για να πας το street look του καλοκαιριού ένα βήμα παραπέρα.

Η bamboo τσάντα είναι passepartout γιατί ταιριάζει σχεδόν με κάθε είδους παπούτσια που θα επιλέξεις το καλοκαίρι, ανεξάρτητα από το χρώμα και το υλικό.

A post shared by Anastasia (@thestreetpie) on

Αυτά τα pointed toe V pumps σε λευκό χρώμα είναι ένα ζευγάρι που οι fashionistas έχουν επιλέξει για τη συλλογή τους. Το ίδιο και η διάφανη τσάντα με το επίσης λευκό χερούλι που ταιριάζει άψογα με αυτά τα παπούτσια και φοριούνται με το printed φόρεμα αλλά και το denim outfit της πόλης.

Ένα από τα essentials πλέον στην ντουλάπα σου είναι τα διάφανα πέδιλα που κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται ψηλότερα και ταιριάζουν με όλα. Ακόμα ένα trend όμως είναι και η logo τσάντα που έχει κι αυτή μία ικανότητα να κολλάει παντού. Τα δύο μαζί δηλαδή είναι ίσως ένα από τα πιο ευκολοφόρετα combos που μπορείς να δοκιμάσεις.

A post shared by Anastasia (@thestreetpie) on

Basket bag και slingback shoes για έναν ιδιαίτερο και στιλάτο συνδυασμό στην πόλη. Θα δώσουν μία elegant και sophisticated πινελιά σε κάθε σου chic outfit και θα γίνουν ένας από τους πιο safe συνδυασμούς για το καλοκαιρινό στιλ στην πόλη.

Ένας πιο ethnic συνδυασμός, ίσως και πιο ανατρεπτικός είναι αυτός που βλέπεις παραπάνω. Ακόμα όμως κι είσαι αρκετά πιο συντηρητική από αυτό το στιλ, το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος να κάνεις δοκιμές και να φορέσεις ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σανδάλια μαζί με ένα basket bag, στο οποίο έχεις τυλίξει την μπαντάνα σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide