BEACH LOOK

10 τσάντες θαλάσσης με ελληνική υπογραφή που αξίζουν την προσοχή σου

Η τσάντα παραλίας είναι ένα από τα αξεσουάρ που δεν μπορείς να αποφύγεις το καλοκαίρι και μάλλον δεν θέλεις. Αντίθετα, τα τελευταία χρόνια, η τσάντα που θα κουβαλάς μαζί σου στην παραλία δεν έχει μόνο πρακτική χρήση. Έχει τον δικό της χαρακτήρα και είναι ακόμα ένα αξεσουάρ που θα ορίσει το beach style σου. Επίσης, με το beach look που είναι ικανό να σε συνοδεύει από το πρωί ως το βράδυ, η τσάντα που το ολοκληρώσει δεν μπορεί παρά να είναι έτοιμη να σταθεί και εκτός παραλίας, όπως και το καφτάνι σου.

Ένα outfit ιδανικό για την παραλία, αυτόματα γίνεται ιδανικό και για μία βόλτα στο νησί ή για τα early cocktails, επομένως η τσάντα που θα έχεις μαζί σου πρέπει να συμφωνεί με το στιλ σου, να χωράει όλα τα απαραίτητα και γενικά να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα την κάνουν το hero fashion item του καλοκαιριού.

Έχοντας λοιπόν, μια μικρή αδυναμία στις τσάντες, θέλω να σου πω ότι από τις αρχές του καλοκαιριού ψάχνω να βρω αυτή που θα επενδύσω φέτος και κατέληξα ότι θα έχει υπογραφή ελληνική. Υπάρχουν τόσα brands με τσάντες θαλάσσης εξαιρετικής αισθητικής που δεν μπορείς να τα παραβλέψεις. Άλλες κομψές, άλλες με χιούμορ, άλλες με έντονη ελληνική  διάθεση, boho αλλά και girly, οι τσάντες που θα δεις παρακάτω έχουν ελληνική υπογραφή και είμαι σίγουρη ότι κάπου θα τις πάρει το μάτι σου αυτό το καλοκαίρι – αν και μάλλον θα μπεις στον πειρασμό να σκεφτείς να αποκτήσεις μία, ακόμα κι αν έχεις ήδη κάνει τη φετινή επιλογή.

A to Z Greek

A post shared by AtoZGreek (@atozgreek) on

Ο Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης  είναι ο εμπνευστής και ο δημιουργός του πιο ελληνικού brand, με το λευκό και το μπλε να πρωταγωνιστεί στα περισσότερα fashion items της συλλογής. Ο καμβάς και η ψάθα είναι βασικά συστατικά και της φετινής συλλογής, πάντα όμως με τα απαραίτητα ελληνικά στοιχεία και φυσικά την ποιότητα που το έχει καταστήσει ένα από τα αγαπημένα, ελληνικά brands που μυρίζει καλοκαίρι.

Vinge Project

Ένα brand που έχει τη δική του ξεχωριστή αισθητική και κάθε καλοκαίρι έχει κάτι καινούριο να παρουσιάσει. Η Banana Split Towel beach bag είναι έτοιμη να σε συνδοδεύσει σε όλες τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις. Ανθεκτική στο νερό, ευρύχωρη και στιλάτη, θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου summer items.

Pearl & Caviar

Ένα ελληνικό brand με έμπνευση το καλοκαίρι που έκανε φέτος το ντεμπούτο του και μάλλον ήρθε για να μείνει. Την εξαιρετική συλλογή του από καφτάνια ολοκληρώνει και μία κομψή τσάντα παραλίας που θα βρεις σε 3 χρώματα και σίγουρα θα απογειώσει τα beach looks σου με τον καλύτερο τρόπο. Φυσικά μπορείς να την πάρεις στην παραλία, αλλά είναι έτοιμη για κάθε summer outit που θα επιλέξεις για τις βόλτες των διακοπών.

It’s All Greek On Me

Από το όνομα του brand καταλαβαίνεις ότι μυρίζει Ελλάδα, δηλαδή καλοκαίρι. Γεωμετρικά και αυστηρά σχέδια με σύγχρονη αισθητική είναι το βασικό του χαρακτηριστικό που θα συναντήσεις και στις τσάντες παραλίας. Είναι μία επιλογή για τις κλασσικές αλλά και για όσες θέλουν να έχουν μία καλοκαιρινή τσάντα που θα μπορούν να χρησιμοποιούν κάθε καλοκαίρι, χωρίς να χάσει κάτι από την κομψότητά της.

MARCH the brand

A post shared by MARCH (@march_thebrand) on

 

Μία από τις πιο trendy τσάντες που μπορείς εύκολα να πάρεις μαζί σου στην παραλία είναι αυτή από PVC – ένα από τα αγαπημένα υλικά για αξεσουάρ αυτή τη σεζόν- που έχει όμως ενσωματωμένο ένα πουγκί για όσα δεν πρέπει να φαίνονται. Η March the bag είναι ίσως η πιο stylish και trendy επιλογή που μπορείς να κάνεις φέτος για την τσάντα παραλίας και το σίγουρο είναι ότι δεν θα πάει καθόλου χαμένη, αφού μπορείς να την κρατάς και εκτός, στην πόλη, το νησί ή όπου αλλού σε βρει το καλοκαίρι.

Sun of a Beach

Ένα από τα πρώτα ελληνικά brands που ασχολήθηκαν με τα beach essentials και φυσικά έχει να σου προτείνει και τσάντες. Εκτός από εκείνες τις κλασσικές-πετσετέ τσάντες παραλίας που τις λάτρεψες τα προηγούμενα καλοκαίρια, προτείνει και πιο εναλλακτικές ιδέες για να κάνεις τη διαφορά. Ευρύχωρα πουγκιά με άκρως καλοκαιρινά prints είναι έτοιμα για κάθε σου καλοκαιρινή περιπέτεια.

Koku Concept

A post shared by KOKU Concept (@kokuconcept) on

Ίσως οι πιο παιχνιδιάρικες τσάντες παραλίες που θα δώσουν ένα fancy touch στο beach look σου κι όχι μόνο. Οι τσάντες παραλίας Lulu είναι για όσες αναζητούν να χαρίσουν ένα twist στο καλοκαιρινό τους look, πάντα όμως με στιλ.

āmes

A post shared by āmes (@amesthebags) on

Η Λία Μαντζώρου είναι υπεύθυνη για αυτή την luxury σειρά με τσάντες παραλίας, ιδανικές για τα πιο elegant beach looks του καλοκαιριού. Με ένα γεωμετρικό print που κάνει εντύπωση, η τσάντα παραλίας Theros θα γίνει ένα ακόμα ελληνικό brand που θα δεις αρκετές φορές αυτό το καλοκαίρι.

The Virgin Fish

H αγαπημένη ψάθινη τσάντα με μία δόση χιούμορ έρχεται από το online concept store The Virgin Fish για να ανανεώσει το στιλ σου στην παραλία. Αν είσαι φανατική της ψάθινης τσάντας και ψάχνεις για μία ανανέωση, τότε μόλις βρήκες την ιδανική.

Bleecker & Love

Ένα brand που συστήθηκε μερικά καλοκαίρια πριν και σε έκανε να αγαπήσεις τα νεσεσέρ παραλίας που τελικά έγιναν μόνιμα στην τσάντα σου. Μικρά και μεγάλα με prints και πολλά χρώματα, τα τσαντάκια Bleecker & Love έγιναν ένα από τα must-have αξεσουάρ του καλοκαιριού. Τώρα όμως μπορείς να βρεις αντίστοιχα και μία τσάντα θαλάσσης με πιο boho διάθεση για τις πιο ανέμελες εμφανίσεις σου στην παραλία.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/dimitra_tzarela