GWYNETH PALTROW

Το trend που έρχεται από τα ’90s και θα δεις να αναβιώνει αυτό το καλοκαίρι

Αυτή η σεζόν έχει πολλά comebacks από trends περασμένων δεκαετιών. Δεν πρόκειται μόνο για μία δεκαετία που έχει απλά αναβιώσει. Πολλά στοιχεία από retro trends έχουν πάρει σύγχρονη μορφή έχουν μπλεχτεί με την αισθητική του σήμερα και σε προσκαλούν σε μικρά στιλιστικά ταξίδια μέσα. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το micro-trend που θα ασχοληθούμε σήμερα και ίσως σου θυμίσει την εμφάνιση της Gwyneth Paltrow ως Estella στην εμβληματική ταινία Great Expectations.

 

Το πράσινο outfit της ίσως θα μπορούσες να το φορέσεις ελαφρώς παραλλαγμένο και σήμερα αλλά αυτό που θα δεις να φοριέται σίγουρα και μπορεί να δοκιμάσεις είναι το top με το πιάσιμο στο ύψος του στήθους που μάλλον αφήνει ένα μέρος της κοιλιάς σου ελαφρώς ακάλυπτο. Οι fashionistas έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν εμφανίσεις με παρόμοια tops, όπως θα δεις παρακάτω.

Θα σε βοηθήσει να φορέσεις τα bralettes σου πιο εύκολα στην πόλη.

A post shared by CIAO LUCIA! (@ciao__lucia) on

Σίγουρα μπορεί να γίνει η ελαφριά ζακέτα των διακοπών.

Φυσικά μπορείς να βρεις τέτοιου είδους tops σε πιο κομψές εκδοχές για ένα chic outfit, ακόμα και με το τζιν παντελόνι σου.

A post shared by CIAO LUCIA! (@ciao__lucia) on

Θα σου φανεί πολύ χρήσιμο ακόμα και στην παραλία, όταν θες να μείνεις παραπάνω και χρειάζεσαι κάτι ελαφρύ πάνω από το μαγιό σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/kristenmarienichols