STREET STYLE

Το fashion trend που επανήλθε και θα ανανεώσει το street style σου

Πρόκειται για μία τάση που είχε καιρό να εμφανιστεί στο street style. Ο λόγος για την ασυμμετρία που μετά από μία ελαφρά απουσία από τα trends, έχει κάνει δυναμικό comeback και μάλιστα σε πολλές εκδοχές. Φορέματα, φούστες αλλά και παντελόνια με διακριτικές ή πιο έντονες ασυμμετρίες στο τελείωμα έρχονται να ανανεώσουν το καθημερινό σου στιλ αλλά και να λειτουργήσουν σαν ένα μικρό styling trick που θα σε βοηθήσει να κάνεις το σωστό layering με τα ρούχα σου.

Αν διαλέξεις το σωστό asymmetric ρούχο, τότε μπορείς σίγουρα να δώσεις στη σιλουέτα σου και συγκεκριμένα στο πόδια σου λίγο περισσότερο ύψος οπτικά, ενώ μπορείς να κάνεις τα πόδια σου να δείχνουν πιο αδύνατα. Ωστόσο, θέλει προσοχή γιατί το λάθος ύψος στις ασυμμετρίες μπορεί να φέρει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα.

Οι έντονες ασυμμετρίες δίνουν ψηλώνουν οπτικά τα πόδια σου, ειδικά αν το φόρεμα έχει κάθετες ρίγες.

Δώσε κίνηση στην αέρινη φούστα σου, επιλέγοτνάς τη με ελαφρώς ασύμμετρο τελείωμα.

H ασυμμετρία στα shirt dresses τα κάνει να φαίνονται πιο κομψά και τους χαρίσει μία αίσθηση επισημότητας.

Η wrap skirt με ασύμτρο τελείωμα είναι ιδανική για να αναδείξεις τα καλλίγραμμα πόδια σου και μπορείς να τη φορέσεις τόσο με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου όσο και με ένα ζευγάρι mules ή τα sneakers σου.

Μία λίγο πιο ιδαίτερη αλλά πολύ εντυπωσιακή εκδοχή του asymmetrical trend είναι αυτή στο παντελόνι. Χρειάζεται όμως πολύ προσοχή στο συνδυασμό για να μην πέσεις σε υπερβολές που αντί να προσδώσουν στιλ στο outfit, θα το κάνουν φλύαρο χωρίς λόγο.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph