STREET STYLE

Square sandals: Η νέα τάση στα παπούτσια έρχεται από τα 90’s

Ας μη γίνω ακόμα μία φορά γραφική περιγράφοντας πώς οι περασμένες δεκαετίες και ειδικά τα 90's έχουν κάνει comeback στα street trends. Είναι ξεκάθαρο πια, τα street looks που βλέπεις γύρω σου το μαρτυρούν. Δεν μπορώ όμως, να αφήσω ένα ακόμα trend να περάσει ασχολίαστο. Αφορά στα παπούτσια και το πιθανότερο είναι να το θυμάσαι μέσα από την στιλάτη φιγούρα της Carrie Bradshaw, η οποία ήταν ορκισμένη shoe lover. Αλλιώς, θα τα δεις στις συλλογές διάσημων brands, όπως η Stella McCartney και ο Jacquemus ή στα high street brands.

 

Ο λόγος για τα square sandals, αυτά τα καλοκαιρινά πέδιλα που έχουν συνήθως strapes και τετραγωνισμένο πάτο στο μπροστινό μέρος αντί για στρογγυλό ή μυτερό. Οριακά, αυτού τους είδους τα καλοκαιρινά παπούτσια μπορούν να χαρακτηριστούν ως vintage, αλλά όπως κι αν έχει, μπορείς να τα φορέσεις ακόμα κι αν το στιλ σου θεωρητικά δεν είναι πολύ κοντά σε αυτού του είδους την αισθητική. Αν έχεις απορίες για το πώς αυτό μπορεί να συμβεί, τότε τα fashion girls θα σου δώσουν απάντηση σε όλα τα ερωτήματά σου μαζί με προτάσεις για πώς να τα βάλεις στο καθημερινό σου στιλ.

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

Ένα ζευγάρι τετράγωνα strappy mules θα κάνει λίγο πιο sophisticated το french style outfit με μία midi φούστα κι ένα top.

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να τα συνδυάσεις με το τζιν παντελόνι σου και ένα οποιοδήποτε από τα tops που έχεις στη συλλογή σου.

Αυτού του είδους τα σανδάλια ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα καλοκαιρινά σου φορέματα.

Αν είσαι έτοιμη να προσθέσεις κι άλλα vintage στοιχεία, τότε αυτό είναι από τα outfits που πρέπει να δοκιμάσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/lucywilliams02