TRENDS

Ο απόλυτος οδηγός για τα trends στα παπούτσια του φετινού φθινοπώρου

Με αφορμή την έφοδο από τόσες νέες σιλουέτες στον κόσμο της μόδας, φτιάξαμε έναν οδηγό για τα μεγαλύτερα trends στα παπούτσια για το φθινόπωρο 2016. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα αποχαιρετίσεις τα σανδάλια με τα λουράκια ή τα slides σου για τώρα, αλλά μην ανησυχείς, αφού τα νέα updates στον κόσμο των υποδημάτων το αξίζουν. Από τα πιο προσεγμένα mules του φθινοπώρου, μέχρι την πολυτελή υφή που θα φοράς στα πάντα, δες παρακάτω τα 8 καλύτερα στιλ.

Mules

 

Όσο απλά όσο ένα καλοκαιρινό παπούτσι, η εκδοχές του φθινοπώρου είναι λίγο πιο προσεγμένες αλλά όχι συντηρητικές.

Δανείσου απ’ τα αγόρια

 

Οι πασαρέλες του φθινοπώρου έχουν δανειστεί ξανά το αγορίστικο στιλ στα παπούτσια -μοκασίνια και loafers αλλά με ένα πιο προσεγμένο κοριτσίστικο twist.

Aγκράφες

 

Τα λουράκια και τα σανδάλια με κορδόνια είχαν τη στιγμή τους αλλά το φθινόπωρο ζητάει κάτι πιο ‘βαρύ’. Αγκράφες ρομαντικές ή sexy δίνουν προσωπικότητα σε μπαλαρίνες ή μποτάκια.

Βελούδο

 

Το αγαπημένο ύφασμα του φθινοπώρου είναι το βελούδο. Σε μποτάκια και πλατφόρμες, δίνουν ένα ζωηρό vibe.

Χοντρό τακούνι

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο κόσμος της μόδας απολαμβάνει την άνεση πλέον, εξού και οι τελευταία ψύχωση με το χοντρό, χαμηλό τακούνι.

Εκκεντρικά παπούτσια

 

Οι πασαρέλες του φθινοπώρου έφεραν πολυτελή λεπτομέρειες στη μορφή των κεντημάτων και μία δόση από παγιέτες και κοσμήματα, κάνοντας τα παπούτσια μας πιο κομψά και εκκεντρικά από ποτέ.

Thigh-high

 

To φθινόπωρο ακόμα λατρεύει τις μπότες πάνω απ’ το γόνατο. Με πιο δραματικές λεπτομέρειες όπως λουράκια ή ανοιχτές μπροστά, αυτές οι σιλουέτες είναι πιο έντονες από πέρυσι.

Στρατιωτικά

 

Με την αγάπη της μόδας για τα 90s, οι στρατιωτικές μπότες επιστρέφουν με ένα διαφορετικό look. Κλασσικές σιλουέτες αλλά με αστραφτερό δέρμα και κομψές αγκράφες.