KENDALL JENNER

Η Kendall Jenner φοράει το απόλυτο trend της σεζόν

Κάθε φορά που εκκαθαρίζεις την ντουλάπα σου αναρωτιέσαι αν όσα ρούχα έχεις να φορέσεις χρόνια ολόκληρα πρέπει επιτέλους να φύγουν από 'σένα και να πάνε σε ανθρώπους που τα έχουν (πραγματική) ανάγκη. Και δίνεις πολλά αλλά ορισμένα κομμάτια δε σου πάει η καρδιά να τα βάλεις στη σακούλα που δεν έχει γυρισμό. Τα κρατάς μήπως και τα ξαναφορέσεις, μήπως και έρθουν πάλι στη μόδα.

Μία ερώτηση θα ήθελα να σου κάνω. Τη μακριά τζιν φούστα που φορούσες στα τέλη των 90s την έχεις κρατήσει; Γιατί εγώ ψάχνω με τις ώρες και δεν την έχω εντοπίσει οπότε καταλαβαίνεις.

Η Kendall Jenner έκανε τη βόλτα της στο Beverly Hills φορώντας το απόλυτο trend της σεζόν. Το καλοκαίρι του 2017 θα γίνει ένα από τα πολύ αγαπημένα κομμάτια.

 

Το μυστικό κρύβεται στο μάκρος. Αν διαθέτεις τα πόδια της Kendall μπορείς να την φορέσεις και πολύ μακριά, αν όμως είσαι πιο πολύ Kylie Minogue καλό θα ήταν να ανέβει στο ύψος του γονάτου.

Τα σκισίματα κολακεύουν αλλά προσοχή όταν σηκώνεσαι γιατί μαζί με εσένα ανεβαίνει και η φούστα σου. Είναι ψηλόμεσες άρα είναι ιδανικές για κορίτσια με περιφέρεια. Θα τονίσει τα σημεία που χρειάζονται και μετά θα ανοίξει για να υπάρχει ομοιομορφία.