STREET STYLE

Αυτό είναι το χρώμα που ταιριάζει σε όλες σύμφωνα με την επιστήμη

Κάθε σεζόν, τα fashion trends συνοδεύονται και με αυτά στα χρώματα. Η Pantone ανακοινώνει μία απόχρωση κάθε χρόνο, γύρω από την οποία ξεκινά και χτίζεται η παλέτα των χρωμάτων που θα κυριαρχήσουν στην μόδα κι όχι μόνο.

Ωστόσο, όπως έχεις ήδη καταλάβει δεν είναι όλα τα χρώματα για όλες μας. Ανάλογα με το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και το χρώμα των μαλλιών σου, υπάρχουν αποχρώσεις που σου ταιριάζουν κι άλλες που σαφώς δεν σε κολακεύουν.

Φέτος, που τα χρώματα έχουν γεμίσει τα street trends, τα αξεσουάρ ακόμα και τα καλλυντικά πρέπει οπωσδήποτε να είσαι ανοιχτή και να τολμήσεις να φορέσεις χρώμα. Καλό θα είναι να ξεκινήσεις με το σίγουρο χρώμα που ταιριάζει τόσο στις μελαχρινές όσο και στις ξανθές, κολακεύει τις λευκές αλλά και τις πιο σταρένιες επιδερμίδες και δεν είναι άλλο από το κόκκινο.

Σύμφωνα με το House of Colour, (μία συμβουλευτική εταιρία που ειδικεύεται στην προσωπική εικόνα και εξειδικεύεται στον εντοπισμό των σωστών χρωμάτων σύμφωνα με την επιδερμίδα σου), το  κόκκινο είναι το χρώμα που βρίσκεται στο κέντρο των χρωμάτων κι έχει ίσες ποσότητες ζεστών και ψυχρών τόνων. Τώρα ξέρεις  ότι δεν μπορεί να λείπει από την ντουλάπα σου ένα κόκκινο πουλόβερ. Αυτό που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, αυτή που βρίσκεσαι μπροστά από τον καθρέφτη σου και απορείς τι θα σου δώσεις λίγο ζωντάνια και φως.

Άρπαξε ότι κόκκινο βρεις στην ντουλάπα σου και θα είσαι μια χαρά. Επίσης, θέλω να σου θυμίσω ότι κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και το κόκκινο κραγιόν. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις το ιδανικό red lipstick για σένα και εμείς εδώ στο ladylike στο έχουμε αποδείξει, θυμάσαι;

Δες μερικά street outfits με πρωταγωνιστή το κόκκινο για να πάρεις έμπνευση:

red4 

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on

A post shared by Adriano Cisani (@whatastreet) on