STREET STYLE

3 ανοιξιάτικα fashion trends που θα μείνουν για χρόνια στην ντουλάπα σου

shutterstock

Ένα μικρό πρόβλημα που δημιουργούν οι τάσεις κάθε σεζόν είναι ότι συχνά επενδύεις σε κομμάτια που μετά απλά πιάνουν χώρο στην ντουλάπα σου γιατί δεν είναι πια "trendy". Βέβαια,η μόδα κάνει κύκλους και ουσιαστικά τίποτα δεν πάει τελείως χαμένο, αλλά το καλύτερο είναι να μπορείς να συνδυάσεις την τάση με τη διαχρονικότητα.

Αυτή την άνοιξη λοιπόν, που τα trends μοιάζουν σαν αναβίωση περασμένων δεκαετιών, μπορείς να κάνεις μερικές έξυπνες αγορές που όχι μόνο θα ανανεώσουν το street style σου αλλά θα μείνουν στην ντουλάπα σου και θα σου φανούν πολύ χρήσιμα. Διαχρονικά κυρίως, κομμάτια που φοριούνται τους περισσότερους μήνες του χρόνου και μπορούν να συμμετέχουν σε αρκετά outfits πρέπει να είναι στη λίστα για τα επόμενα ψώνια σου και παρακάτω θα δεις από ποια να κάνεις την αρχή.

Animal printed φόρεμα

Μπορείς να το φορέσεις άνετα αυτή τη σεζόν αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα φύγει από τη μόδα άμεσα. Μάλλον θα βρίσκεις πάντα έναν τρόπο να το φοράς, αφού μπορείς να το συνδυάσεις με μία ζακέτα ή ένα πουλόβερ και τα sneakers σου για τους πιο κρύους μήνες αλλά και με ένα ζευγάρι σανδάλια ή πέδιλα για τους πιο ζεστούς.

Καρό σακάκι

Είναι το πιο εύχρηστο πανωφόρι που μπορείς να έχεις για τα ανοιξιάτικα looks της πόλης. Θα σε συνοδεύσει στο outfit του γραφείου αλλά και το βράδυ στην χαλαρή σου βόλτα που ακόμα χρειάζεσαι κάτι μακρυμάνικο. Επίσης, δεν θα κλειστεί στην ντουλάπα σου, αφού και τον επόμενο χειμώνα θα σου χρησιμεύσει αρκετά.

Φουλάρι

Επένδυσε σε ένα φουλάρι αυτή τη σεζόν και δεν θα το μετανιώσεις. Υπάρχουν τόσοι τρόποι να το χρησιμοποιήσεις και να το εντάξεις στο προσωπικό σου στιλ που όχι μόνο δεν θα το καταχωνιάσεις σε ένα συρτάρι αλλά θα θες να έχεις μερικές ακόμα επιλογές.