ΜΟΔΑ

Το ιδανικό παπούτσι για να μεταμορφωθείς σε boho girl

Η άνοιξη είναι εδώ και το στιλ σου θέλει μία γερή δόση ανανέωσης. Ίσως ο πιο εύκολος και ταυτόχρονα stylish τρόπος να το πετύχεις είναι να δώσεις bohemian touches στα outfits σου καθώς πρόκειται για μία τάση που έχει γίνει πια διαχρονική κι έχει αγαπηθεί από τις απανταχού fashionistas. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει και να έχει πάντα μία θέση στα trends είναι ότι μπορείς να το πετύχεις με μία μόνο χαρακτηριστική προσθήκη στο look σου. Επιπλέον, είναι εύκολα προσαρμόσιμο και έχεις την ευκαιρία να το συνδυάσεις με το ethnic ή rock στοιχεία, με girly ή vintage πινελιές, χωρίς να χάσεις τίποτα από την ελευθερία και την cool διάσταση του boho στιλ.

Εδώ σου έχω τον πιο εύκολο τρόπο για να μεταμορφωθείς αμέσως σένα boho girl, δίχως να χάσεις την προσωπική σου στιλιστική ταυτότητα. Τι κάνεις; Απλά επιλέγεις το σωστό ζευγάρι παπούτσια από τη συλλογή της Replay για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Αυτά που θα ταιριάξουν με τα καθημερινά σου outfits και θα τους χαρίσουν τον αέρα ανανέωσης που αναζητάς για το spring look σου.

Τα basic σανδάλια

Estella women’s leather sandals

Τα σανδάλια είναι για το summer look, κάτι σαν τις μπαλαρίνες για το χειμώνα. Είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμα, αφού μπορούν αν συνοδεύσουν το πρωινό αλλά και το βραδινό σου look. Η Replay έχει για φέτος την πιο boho ethnic πρόταση, ένα σανδάλι που έχει ακριβώς τα στοιχεία που θες για να κάνει λίγο πιο cool κάθε σου outfit. Μπορείς να τα βάλεις με το safari παντελόνι ή το λευκό τζιν, να τα φορέσεις με το μίνι φόρεμα ή με το boyfriend τζιν και ένα πουκάμισο. Στην πόλη ή το νησί, αυτο το σανδάλι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Τα sexy ψηλοτάκουνα

Benie women’s high-heel sandals

Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουν πέδιλα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Φέτος, λέω να κάνεις τη διαφορά, επιλέγοντας ένα bohemian σανδάλι με κρόσια, όπως αυτό από την Replay, που θα χαρίσει θηλυκότητα στο στιλ αλλά ταυτόχρονα θα σε μεταμορφώσει και σε ένα κομψό boho girl. Πρόκειται για ένα σχέδιο που δεν σε δεσμέυει καθόλου, αφού δείχνει πολύ ωραίο στο πόδι και όσο εύκολα μπορείς να το συνδυάσεις με το floral, μίνι φόρεμα, έτσι μπορείς να το βάλεις και με τα cropped pants ή τα culottes. Με την προσθήκη αυτού του παπουτσιού θα δώσεις την bohemian διάσταση που θες γι’ αυτή τη σεζόν σε ένα rock ή σε ένα grily outfit με μία μόνο κίνηση.

Τα άνετα platform slides

Τα ξέρεις πολύ καλά και μπορείς να είσαι από τις φανατικές που δεν τα αποχωρίζονται. Είναι άνετα και ευκολοφόρετα, αρκεί να βρεις το ιδανικό ζευγάρι. Η Replay φέτος έχει φροντίσεις να έχει στη συλλογή της 2 μοναδικά platform slides για να ικναοποιήσει ακόμα κι εσένα που ακόμα είσαι διστακτική. Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στα δύο βασικά χρώματα, λευκό και μαύρο, και μπορείς να το φοράς όλη την ώρα. Διάλεξε αυτό που σε βολεύει, με ή χωρίς δέσιμο πίσω, και φόρεσέ το με το μακρύ σου φόρεμα, το σορτσάκι σου, το τζιν ή ακόμα και τη μίνι φούστα σου. Κάνε λίγο πιο cool & boho την κάθε σου εμφάνιση με το σωστό παπούτσι και νιώσε άνετα χωρίς να χάσεις τίποτα από το στιλ σου.

Τα stylish platform slides

Paula women’s studded sandals

Αν είσια φανταικό fashion girl, τότε θα ερωτευτείς αυτά τα platform slides γιατί έχουν όλα όσα θες στα παπούτσια σου για αυτή τη σεχόν. Είναι στιλάτα, άνετα, έχουν prints και μάλιστα animal και κάνουν τη διαφορά κάθε φορά που θα τα επιλέγεις για τα outfits σου. Θα δώσουν την bohemian διάσταση ακόμα και στο πιο minimal & casual καθημερινό σου ντύσιμο. Φυσικά μπορείς να τα συνδυάσεις με το skinny τζιν και το t-shirt σου αλλά και με το μονόχρωμο, δροσερό, μακρύ φόρεμα.

Τα cozy  sneakers

Wetley women’s worn-look sneakers

Boho δεν είναι μόνο τα σανδάλια με κρόσσια όμως, αφού μπορείς ακόμα και με τα sneakers σου να μοιάζεις με ένα σύγχρονο bohemian girl. Στη φετινή, ανοιξιάτικη συλλογή της Replay έχει το κατάλληλο ζευγάρι για να το φοράς με κάθε denim look που μπορείς να σκεφτείς και να εμπενυστείς. Μη διστάσεις να τα φορέσεις με την τζιν φούστα αλλά και με το bohemian, αέρινο φόρεμα με το παρκά jacket σου.

Τα playful sneakers

Νομίζω ότι καμία δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα ζευγάρι sneakers γεμάτο αστεράκια. Είναι stylish, είναι rock, είναι ethnic, είναι girly είναι boho και πάνε με όλα. Έτσι κι αλλιώς, τα trends φέτος σου έχουν δώσεις κάθε δικαίωμα να παίζεις με τα στιλ και να κάνεις πειραματισμούς και δοκιμές που μάλλον θα βγουν σε καλό. Εγώ βρήκα το πιο cool ανοιξιάτικο ζευγάρι sneakers από τη Replay που θα μου λύσει τα χέρια. Το έχω ήδη φανταστεί με το printed, midi φόρεμά μου, αλλά και με το αγαπημένο μου denim. Με ένα t-shirt και ένα boho γιλέκο από πάνω είμαι έτοιμη για το γραφείο αλλά και για τη βόλτα μετά τη δουλειά.