ΜΟΔΑ

Το γούρι για το 2018 του οίκου Zolotas θα σε οδηγήσει στον προορισμό σου

Το γούρι της νέας χρονιάς είναι σημαντικό, ακόμα και για όσους δεν πιστεύουν σε αυτό ή σε ότι συμβολίζει. Προέρχεται πάντα από αγαπημένα πρόσωπα και συχνά αποτελεί το έναυσμα για μία χρονιά πιο δημιουργική, με λιγότερα άγχη και περισσότερη ευτυχία. Για κάποιους είναι η τύχη τους, απαραίτητο για να υποδεχθούν τη νέα χρονιά, φυλαχτό ή απλά η αίσθηση μίας δύναμης που θα τους οδηγήσει στον στόχο τους.

Ο οίκος Zolotas, θέλοντας να προβάλλει την ελληνική, πολιτισμική παράδοση, πάντα με μία σύγχρονη προσέγγισε δημιούργησε ένα πολύτιμο και ξεχωριστό γούρι για να υποδεχτεί τη νέα χρονιά. Το όνομα αυτού ”AEOLOS” και σκοπός του είναι να αποτελέσει την εφαλτήριο δύναμη για τη νέα χρονιά.

 

Το γούρι του οίκου Zolotas, όπως μαρτυρά και το όνομά του, θα αφήσει τους ανέμους του να σε οδηγήσουν στον προορισμό σου, ανέφελα, σταθερά και με μία πνοή. Όπως  ο Αίολος βοήθησε τον Οδυσσέα, κλείνοντας τους ανέμους σε έναν ασκό, κι αφήνοντας μόνο τον ούριο Ζέφυρο να πνέει ευνοϊκά για να τον οδηγήσει στην Ιθάκη, όπως οι άνεμοι φυσούν πάνω από τους θνητούς, και πνέουν συχνά πάνω από τους Θεούς.

 

Άσε τον AEOLOS να σου φέρει μηνύματα και ήχους που θα συνδέσουν τα παρελθόν με το παρόν, τη μακρινή μνήμη και τη φλογερή ελπίδα. Δώρισέ τον στον εαυτό σου ή στα αγαπημένα σου πρόσωπο, προσφέροντάς τους μία αέναη δύναμη, έναν άνεμο που θα τους οδηγήσει στον προορισμό τους.

 

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή για το γούρι του 2018, AEOLOS και βρες αυτό που θα σε οδηγήσει στον δικό σου προορισμό τη νέα χρονιά.