ΜΟΔΑ

Ταξιδέψαμε μέχρι το Λονδίνο και μάθαμε πρώτες τα trends της νέας σεζόν

Δύσκολα αρνείσαι πρόσκληση που λέει πάνω τη μαγική λέξη. Τι εννοείς ποια είναι η μαγική λέξη; Για εμένα φυσικά και είναι το Λονδίνο. Eίναι η αγαπημένη μου πόλη, στην οποία είχα την τύχη να κάνω το μεταπτυχιακό μου και να ζήσω εκεί έναν υπέροχο χρόνο.

Τα Accessorize Greece, λοιπόν, ήξεραν τι έκαναν. Με προσκάλεσαν στο πιο girly ταξίδι, στο οποίο, μεταξύ μας, καμία γυναίκα δε θα μπορούσε να αντισταθεί. Το πρόγραμμά μας ήταν γεμάτο βόλτες και shopping.

H σωστή αρχή έγινε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου και επισκεφθήκαμε το κατάστημα της Accessorize. Εκεί μας περίμεναν ένα σωρό δώρα. Τα πιο αγαπημένα μου; Αυτός ο σούπερ καλοκαιρινός φάκελος με φοινικόδεντρα, ανανάδες, κάκτους

και αυτά τα boho βραχιόλια 🙂

 

Με το που προσγειωθήκαμε στο Λονδίνο αφήσαμε βιαστικά τα πράγματά μας στο ξενοδοχείο και ξεχυθήκαμε στην Oxford Street.

 

Χαζέψαμε όλες τις βιτρίνες, μπήκαμε στα περισσότερα καταστήματα και απολαύσαμε και με το παραπάνω τον υπέροχο καιρό (ναι, είχε ήλιο – απίστευτο κι όμως αληθινό).

Το βράδυ δειπνήσαμε σε ένα από τα καλύτερα restaurant της βρετανικής πρωτεύουσας, το Chiltren Firehouse, όπου και δοκιμάσαμε πολλά και πρωτότυπα πιάτα.

Η επόμενη ημέρα ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στο press event που είχαν διοργανώσει οι Άγγλοι για τις νέες fall-winter συλλογές των Accessorize και Μonsoon. Στην καρδιά του Soho, σε ένα νεοκλασσικό κτήριο είχαν στήσει το απόλυτο χειμερινό σκηνικό. Oι φωτογραφίες που τράβηξα θα σε ταξιδέψουν μέχρι εκεί.

 

Και ξεκινάω με τις νέες συλλογές των Accessorize. Vintage δαχτυλίδια με επιρροές από τη βικτωριανή εποχή, disco κομμάτια με μπόλικο glitter, floral τσάντες, βελούδινα πουγκιά, statement σκουλαρίκια, ethnic φουλάρια και δε συμμαζεύεται. Δε γινόταν να μη βρεις έστω ένα αγαπημένο αξεσουάρ που θα σε συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για του λόγου το αληθές:

 

 

 

 

 

 

To κομμάτι της συλλογής που ξεχώρισα ήταν αυτό το floral μικροσκοπικό τσαντάκι. Μα δεν είναι τέλειο;

 

Και συνεχίζω με τη νέα FW ’17 Monsoon συλλογή. Ρομαντικές δαντέλες, πρωτότυπα floral prints, vintage μπροκάρ υφάσματα, βελούδινα πουκάμισα, boho maxi φορέματα, faux γούνες, metallic βραδινά φορέματα, χουχουλιάρικα πλεκτά, η νέα συλλογή καλύπτει όλα τα γούστα!

 

 

 

Εγώ λάτρεψα το υπέροχο αυτό μαύρο βελούδινο φόρεμα, το οποίο είναι τόσο boho που δε γίνεται να μην το αγοράσω με το που καταφθάσει Ελλάδα.

 

Bonus: δοκιμάσαμε πεντανόστιμα bagels (και γλυκά και αλμυρά, αμέ!)

φτιάξαμε (οκ, με τη βοήθεια της κοπέλας) τα tassel earrings που μας άρεσαν, σε χρώματα της επιλογής μας

και φύγαμε παρέα με μια personalised θήκη διαβατηρίου με τα αρχικά μας γράμματα, έτοιμες για το αεροδρόμιο.

 

 

See you soon, London.

Thank you, Accessorize, for this amazing fashion trip 🙂

Until next time…