OUTFITS

4 λόγοι που πρέπει να έχεις ένα λευκό t-shirt στην ντουλάπα σου

Το λευκό t-shirt είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και μάλιστα για όλες τις εποχές. Την άνοιξη, η χρήση του γίνεται από πρακτική πιο στιλάτη και έχει την ικανότητα να ταιριάζει με τα περισσότερα από τα ρούχα σου. Συχνά γίνεται και η σωτήρια επιλογή σου, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που θα σε βοηθήσει να κάνεις κομμάτια που φαινομενικά είναι πιο αυστηρά, λίγο πιο casual.

Αν αναρωτιέσαι πώς ένα λευκό t-shirt μπορεί να σου δώσει στιλάτα outfits, τότε πρέπει απλά να κάνεις ένα scroll down. Και θα δεις ότι μετά θα ψάχνεις να βρεις το δικό σου λευκό t-shirt στην ντουλάπα σου ή στην αγορά.

Την ώρα που στέκεσαι μπροστά από την ντουλάπα και δεν σου αρέσει τίποτα, ένα τζιν κι ένα λευκό t-shirt είναι η πιο σωστή επιλογή. Ό,τι παπούτσια κι αν διαλέξεις, όποια αξεσουάρ κι αν χρησιμοποιήσεις, θα έχεις ένα casual-chic outfit.

Ένα λευκό t-shirt μπαίνει μέσα από το slip dress σου ή το lingerie top και το κάνει αμέσως πιο casual.

Το λευκό t-shirt είναι το ιδανικό top για να φορέσεις την καλοκαιρινή midi φούστα σου, όποιο print κι αν έχει. Η επιλογή των παπουτσιών και των αξεσουάρ θα κάνει το σύνολο πρωινό, βραδινό ή ό,τι άλλο θες εσύ.

Ένα λευκό t-shirt είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις πιο casual το αυστηρό παντελόνι που φοράς στο γραφείο. Μαζί με τα sneakers σου έχεις ένα super cool street look.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/lucywilliams02