STREET STYLE

Το πιο κομψό street trend για τις (πολύ) ζεστές μέρες

Το καλοκαίρι θες τα ρούχα σου αν είναι από δροσερά υφάσματα φτιαγμένα. Ανάλαφρα, που δεν κολλάνε και δεν κάνουν τη ζέστη πιο αφόρητη. Αυτό θα μου πεις το προσφέρει το μαγιό και το καφτάνι, αλλά δύσκολο να εμφανίζεσαι έτσι στην πόλη. Ένα τέτοιο ύφασμα είναι το crochet που είναι ιδανικό για να είσαι κομψή και στιλάτη, ακόμα κι όταν η θερμοκρασία είναι ανεβασμένη.

Ουσιαστικά, το crochet είναι ένα είδος πλεκτού υφάσματος. Είναι δροσερό, καθώς είναι διάτρητο και δεν έχει χοντρή πλέξη. Μπορείς να το δοκιμάσεις σε top αλλά και σε φόρεμα ή φούστα, ενώ τελευταία θα το έχεις δει να κυκλοφορεί και σε μαγιό.

Το καλό με το crochet style είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και να προσαρμοστεί σε πολλά στιλ. Επομένως δεν έχεις τίποτα να χάσεις με το να κάνεις μία δοκιμή.

Φόρεσέ το crochet top με την ψηλόμεση παντελόνα και τα σανδάλια σου και είσαι έτοιμη ακόμα και για το γραφείο.

A post shared by Tülay (@tulay_orguleri) on

Ενώ τα crochet είναι συνήθως λευκά, μαύρα ή σε μπεζ αποχρώσεις, μπορείς να τα βρεις και σε πιο έντονα χρώματα και να δημιουργήσεις ένα μοναδικό ethnic summer outfit.

Το crochet top μπορεί να συνδυαστεί με το σορτσάκι και τα sneakers σου και να σε μεταμορφώσει σε ένα stylish street girl.

Crochet φόρεμα με ruffles στην πλάτη για ένα sexy αλλά και ladylike στιλ.

Κάνε ρομαντικό το total white, minimal outfit με ένα πλεκτό top.

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

H Olivia Culpo με crochet style φόρεμα για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Και σε off-shoulder top για να το συνδυάσεις με το denim παντελόνι σου.